– Vores vine –

Grundsubstansen i alle Cold Hand Winerys æble-, pære-, og kvædevine er en metode, som i dén grad giver os kolde hænder; kryokoncentration. Straks efter høst presses frugterne, og mosten fryses. Mosten optøs efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. De gyldne dråber kan herefter fermenteres til intense danske frugtvine med en helt særlig nordisk syreprofil og aroma. 

På vineriet laves der også moderne hedvine. Med portvin og madeira som forbillede stræber vi efter at producere dybe, frugtige og sødmefulde hedvine af danske kirsebær, solbær og blommer. Frugten spontangæres og tilsættes vores egen brændte Eau de Vie, hvorefter den lagres på brugte egetræsfade i over et år. Hedvinene kombinerer den fermenterede vins kompleksitet med fadnoter og ren frugtsødme. 

Alle vores mousserende vine er flaskegærede efter “den traditionelle metode”. Rigtige bobler opstår som biprodukt ved gæring i selve flasken. Sådan er de bedste mousserende vine fremstillet i over 200 år, og derfor er alle vores mousserende vine selvfølgelig også fremstillet ved flaskegæring. De er håndvendt i champagnereoler og til slut degorgeret. Vores mousserende vine er lavet på danske frugter og bær, og de fremstår behageligt tørre, friskt syrlige og med et fint frugtpræg.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk