fbpx

Oplevelser

 

Ude på landet, omgivet af en frugtplantage, ligger Cold Hand Winery idyllisk placeret. Et sted hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Med åbne arme og smittende begejstring byder vi gæster inden for i vores vineri til rundvisning blandt duftende fade og til gastronomiske smagsoplevelser af de helt store.

Man kan opleve vores vineri på flere måder: Vi afholder vinsmagninger med snacks, hvor gastronomi, vin, rundvisning og fortælling smelter sammen til en unik oplevelse. Er man til gastronomiske gourmetaftener, hvor fokus er på god mad og vineriets vine, skal man besøge os til vin og middag, hvor aftenernes menu er nøje komponeret efter årstidernes lækreste råvarer. Man kan også besøge os på søndage, hvor vi holder vores populære brunch.

Snyd heller ikke jer selv for et uforglemmeligt “wine glamping” ophold i vores autentiske vintønder, i vores luksustelte eller i den ikoniske amerikanske airstreamer.  

– oplev –

Vin & middag

Middag med tilhørende vinmenu

– oplev –

vinsmagning

Med snacks

– oplev –

Brunch

Brunchbuffet med vineriets vin

– event –

Rode & Maarbjerg

Gourmetaften med Thomas Rode & Thilde Maarbjerg

12. og 13. august 2022

Glamping

Overnat efter en vinsmagning eller snup et lækkert glampingophold

– Gårdbutikken –

Besøg vores butik

I vores butik kan alle vores vine opleves, og har vi mulighed for det, viser vi også gerne vores flotte produktionshal frem.

Vinsmagninger

På udvalgte datoer afholder vi vinsmagninger med snacks

Grupper af 20 personer og derover kan få egen vinsmagning.