fbpx

Oplevelser

 

Ude på landet, omgivet af en frugtplantage, ligger Cold Hand Winery idyllisk placeret. Et sted hvor sanserne åbnes, fortælleglæden blomstrer og hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Med åbne arme og smittende begejstring byder vi gæster inden for i vores vineri til rundvisning blandt duftende fade og til gastronomiske smagsoplevelser af de helt store.

Man kan opleve vores vineri på flere måder: Vi afholder vinsmagninger med snacks eller 3-retters middag, hvor gastronomi, vin, rundvisning og fortælling smelter sammen til en unik oplevelse. Man kan også besøge os på søndage, hvor vi holder vores populære brunch med bobler. Vil man gerne holde et privat arrangement eller selskab på vineriet, er det også en mulighed!

Snyd heller ikke jer selv for et uforglemmeligt “vin glamping” ophold i vores autentiske vintønder, i vores luksustelte eller i den ikoniske amerikanske airstream vogn.  

– oplev –

vildt aften på
Cold Hand Winery

Gourmetaftener i oktober med vildtmiddag og vin

– oplev –

Cocktail aften med
St. Pauls Apothek

Middag med cocktails
7. oktober

– oplev –

vinsmagning med middag

3-retters middag, vin, fortælling og rundvisning. Året rundt.

– oplev –

Brunch og bobler

Søndage året rundt

– oplev –

vinsmagning med snacks

Smagning af vine, snacks, fortælling og rundvisning. Året rundt.

– oplev –

Private selskaber

Hold arrangement på vineriet

Glamping

Overnat efter et arrangement eller snup et dejligt glampingophold

– Gårdbutikken –

Besøg vores butik

I vores butik kan alle vores vine opleves, og har vi mulighed for det, viser vi også gerne vores flotte produktionshal frem.