fbpx
- Isvin -

Salsa Danica

Kryokoncentreret æble- og rabarber isvin lavet på danske Svendborg vinrabarber og Salsa æbler. Isvinen har flot balanceret syre og sødme med lækre intense siupsagtige noter af rabarber og æble. En fantastisk blend mellem to yndede danske frugter og grønt!

Glimrende til rabarbertærte, friske desserter eller som et dejligt glas i sig selv.

Læs mere

280,00 kr.

Ryd

Fakta

Vintype
Isvin
Frugttype
Æble
Sødmegrad
Sød
Anvendelse
Velkomst, Hovedret, Dessert

Beskrivelse

Salsa Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne og rabarberne er blevet presset til most efter høst og er herefter straks blevet frosset. Mostene er efterfølgende optøet udendørs ved minusgrader, hvor vandet i mosten er forblevet frossen, mens sukker, syre, aroma og farve er dryppet af som tyk rå sirup. De koncentrerede “sirupper” af henholdsvis æble og rabarber er herefter langsomt koldfermenteret igennem 12 måneder og er blevet blendet til en intens isvin på æbler og rabarber. At kryokoncentrere giver os i den grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

8% vol.
Årgang: 2020
Indeholder sulfitter/contains sulphites

Yderligere information

Flaskestørrelse

100 ml, 375 ml

Vintype

Isvin

Frugttype

Æble

Sødmegrad

Sød

Anvendelse

Velkomst, Hovedret, Dessert

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk