Malus Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne presses til most efter høst og bliver straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” langsomt koldfermenteret igennem 18 måneder til en intens vin. At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine. 9,5% vol. Årgang: 2018 Indeholder sulfitter/contains sulphites
Malus Danica
Prisvindende kryokoncentreret æbleisvin lavet på danske æbler af sorterne Ingrid Marie, Filippa, Elstar, Jonagold og Belle de Boskoop. Vinen der startede vores frugtvinseventyr.
Malus Danica balancerer perfekt æblernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af glasset, og smagen er frisk og fyldig.
Anbefales til oste, desserter eller et dejligt glas i sig selv. Også god charcuterie eller fede retter som rillette.
Læs mere90,00 kr. – 280,00 kr.
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Lav syre
Høj syre
Fakta
Beskrivelse
Yderligere information
Flaskestørrelse | 100 ml, 375 ml |
---|---|
Vintype | Isvin |
Frugttype | Æble |
Sødmegrad | Sød |
Anvendelse | Velkomst, Hovedret, Dessert |
Seneste kommentarer