Øvrige frugtvine

- Øvrige frugtvine -

Vores frugtvine er lavet af de bedste danske frugter og bær. Grundsubstansen i pære-, og kvædevinene er en metode, som i dén grad giver os kolde hænder; kryokoncentration. Straks efter høst koldpresses frugterne og mosten fryses. Mosten optøs efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. De gyldne dråber kan herefter fermenteres til intense danske frugtvine med en helt særlig nordisk syreprofil og aroma.

På vineriet laves der også moderne forstærkede vine af de bedste nordiske frugter og bær. Med portvin og madeira som forbillede stræber vi efter at producere dybe, frugtige og sødmefulde hedvine af danske kirsebær, solbær og blommer. Frugten spontangæres og tilsættes vores egen brændte Eau de Vie, hvorefter den lagres på brugte egetræsfade i over et år. De forstærkede vine kombinerer den fermenterede vins kompleksitet med fadnoter og ren frugtsødme.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk