- Mousserende -

Pommus

Tør mousserende æblevin lavet på danske æbler af sorterne Elstar, Jonagold og Ingrid Marie. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode.

Vinen er tør med en god syre, dejlige æblenoter og en behagelig eftersmag med flot bitterhed fra æblekernerne.

En god mousserende madvin, som egner sig godt til salte retter, skaldyr, fede retter med fisk eller fjerkræ og til svampe.

Læs mere

220,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Pommus er produceret efter “den traditionelle metode” med flaskefermentering. Frugten er høstet og presset ved optimal modenhed og efterfølgende frosset. Ved optøning er mosten blevet kryokoncentreret, så både syre, sødme og ikke mindst aroma er blev forøget markant. Den koncentrerede most er dernæst spontanfermenteret og gæret helt tør, og derefter fyldt i champagneflasker og sat til 2. gæring. Sluttelig er vinen blevet håndvendt i champagnereoler og degorgeret.

750 ml.
11% vol.
Årgang: 2018
Indeholder sulfitter/contains sulphites