Feminam er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne er ved optimal modenhed blevet presset til most og straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” tilsat vores egen brændte Eau de Vie, og til slut fadlagret 24 måneder på brugte hvidvinsfade.
At kryokoncentrere giver os i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.
19% vol.
Årgang: 2018
Indeholder sulfitter/contains sulphites
Masser af noter af karamelliserede modne æbler, appels...
Masser af noter af karamelliserede modne æbler, appelsinskal og noter af egetræ.
Nyd den til ost, gammeldags æblekage, Tarte Tatin eller som Avec....