fbpx

– Vores vine –

Vineriets vine er lavet på de bedste danske frugter og bær. Vi holder fingrene fra druerne, som alligevel bliver til bedre vine andre steder i verden, og satser på de nordiske frugter og bær, som bliver exceptionelt gode i det danske klima.

Grundsubstansen i alle Cold Hand Winerys æble-, pære-, og kvædevine er en metode, som i dén grad giver os kolde hænder; kryokoncentration. Straks efter høst presses frugterne, og mosten fryses. Mosten optøs efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. De gyldne dråber kan herefter fermenteres til intense danske frugtvine med en helt særlig nordisk syreprofil og aroma. 

På vineriet laves der også moderne, forstærkede hedvine. Med portvin og madeira som forbillede stræber vi efter at producere dybe, frugtige og sødmefulde hedvine af danske æbler, kirsebær og solbær. Frugten spontangæres og tilsættes vores egen brændte Eau de Vie, hvorefter den lagres på brugte franske egetræsfade i over et år. Hedvinene kombinerer den fermenterede vins kompleksitet med fadnoter, ren frugtsødme og en velbalanceret syreprofil.

Vineriets mousserende vine spænder lige fra de tørre til de søde. Vores tørre mousserende vine er flaskegærede efter “den traditionelle metode” som i Champagne-området, hvor bobler opstår som biprodukt ved gæring i selve flasken. De er håndvendt i champagnereoler og til slut degorgeret. Vores mousserende vine smager af det de er lavet af: danske frugter og bær!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk