Julemiddag på vineriet
Fredage i november og december
Uge 45 – 50
kl. 18:00
Velkommen til en gastronomisk aften med kulinariske juleoplevelser inkl. vin på Cold Hand Winery! Vi inviterer til gourmetaftener i november og december med sæsonens bedste råvarer kombineret med vineriets prisvindende vine. Jul med et lækkert tvist, hvor elementerne i en traditionel julemiddag er vendt lidt på hovedet.
Der venter varm julestemning, lækker gastronomi og et dansk vineri, som elsker at overraske, underholde og frem for alt imponere gæsterne med prisvindende vine på danske frugter og bær.
Aftenen byder på:
3-retters middag
Vineriets vinmenu
Husets hjemmelavede safter
Kaffe og avec
Rundvisning i vineriet
750,- /person
Alt inkluderet
– Menu –
Forret
Grillet julesalat, hasselnødder, æble, balsamico, honning
Hovedret
Æblebraiseret svinebryst, krogmodnet svær, confiteret andelår & rødkålsstøv
Hertil fritter af aspargeskartofler samt salat af rosenkålsblade, valnødder & blegselleri
Ost
Kirsebærdruknet “Gnalling” fra Arla Unika
Dessert
Arancini ala Mande, gløggparfait, kirsebær & knas
Med forbehold for ændringer
Praktiske informationer
Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Ved brug af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller pr. mail til info@coldhandwinery.dk
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetar- og pescetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets selskabslokale i en restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde eller ved runde borde.


