- Menu -
Vi kalder det sommergrill fordi I selv skal færdig-tilberede jeres mad på jeres egen bordgrill. På den måde kan vi forhåbentlig tilfredsstille både voksne- og børneganer- Meget ”selektivtspisende” børn bliver tilbudt en pizza direkte ud af vores pizzaovn.
Snack
Krustade med fasan
Forret
Carpaccio af krondyr, syltede svampe, enebærmayo & tranebær
Hovedret
Svamperisotto med vildt, Karl Johan & tyttebær
Ost
Hjemmelavet trøffelbrie med sylt
Dessert
Mørke bær, sauce sabayonne & knas
- Lidt om drikkevarerne -
På bordene: Isvand
Til velkomst: Mousserende rabarber
Til forret: Mousserende æblevin
Til hovedret: En af vores 3 bordvine
Til dessert: Et glas æbledessertvin + Kaffe
- På buffet -
Økologisk æblemost (husets)
Økologisk rabarbersaft (husets)
Dagens saft fra Charlottes køkken (husets)
Kaffe/ te (under desserten)
Praktiske informationer
Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Ved brug af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller pr. mail til info@coldhandwinery.dk
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetar- og pescetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets selskabslokale i en restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde eller ved runde borde.