– Forplejning –

 

I tilknytning til vineriet har vi eget restaurantkøkken, hvor vi sysler med god mad til vores ugentlige søndagsbrunch samt til vores vinsmagninger med snacks eller 3-retters middag. Herudover har vi hele sommeren vores sommerrestaurant, hvor vi får besøg af nogle af de dygtigste kokke og restauranter fra hele landet. Sammen med dem, indbyder vi til dejlige sommeraftner hvor gastronomi og vine går op i en højere enhed.

Vores køkken laver det vi på jysk kalder ”ærlig mad”. Vi holder af god mad – nordisk inspireret af gode råvarer, gerne af egen avl eller høst, og gerne lokale og økologiske om muligt. God kvalitet uden at være prætentiøst.

Indholdet af vores ”madkasser” til overnatningerne kan derfor variere efter hvad køkkenet har gang i og hvad der er i sæson.

Alt kan bestilles vegetarisk
Hvis du er veganer, ønsker noget børnevenligt eller har kostallergener er du velkommen til at forespørge om mulighederne i god tid inden dit ophold.

– Forplejning –

Husets madkasse til 2 pers.

Består af:
Hjemmebagt brød & smør
Kolde småretter, tapas, snacks
Et par oste fra Arla Unika el. andre unikke danske oste
Hjemmesylt
En lille dessert

Pris:  kr. 490,-

Skal bestilles min 2 dage før ankomst

 

–  Forplejning –

Sommerrestaurant

Uge 26-32: torsdag, fredag og lørdag
Uge 33: Fredag d. 15/8

Hele sommeren får vi besøg af dygtige kokke og restauranter fra hele Danmark, som  serverer lækre sommermenuer matchet med vores egne vine. 

Pris fra 800,-

inkl. vin- eller saftmenu

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk