Forplejning - Cold Hand Winery

– Forplejning –

 

I tilknytning til vineriet har vi eget restaurantkøkken. Her sysler vores køkkenchef sammen med et par ansatte med at lave mad til vores ugentlige brunch, samt middagsretter til de mange smagninger med spisning og masser af snacks.

Vores køkken laver det vi på jysk kalder ”ærlig mad”. Vi holder af god mad – gerne nordisk inspireret, af gode råvarer – gerne af egen avl eller høst – lokale og økologiske om muligt. God kvalitet uden at være prætentiøst.

Indholdet af vores ”madkasser” til overnatningerne kan derfor variere efter hvad køkkenet har gang i.

Alt kan bestilles vegetarisk
Hvis du er veganer, ønsker noget børnevenligt eller har kostallergener er du velkommen til at forespørge om mulighederne i god tid inden dit ophold.

– Forplejning –

Husets madkasse med vin til 2 pers.

Består af:
Hjemmebagt brød, smør
Kolde småretter, tapas, snacks
Et par oste fra Arla Unika el. andre unikke danske oste
Hjemmesylt
En lille dessert

Inkluderer:
0,75 l mousserende rabarber Rheum
0,2 l Æbleisvin Malus Danica
0,1 l lille æblehedvin Feminam

Pris:  kr. 780,-

 

– Booking –

 

Der er en let morgenmad inkluderet i alle overnatninger.

Check in: Fra til 15-17 – Check ud: Til kl 10

Læs mere om overnatningsmulighederne.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk