– Forplejning –
I tilknytning til vineriet har vi eget restaurantkøkken. Her sysler vores kokke med at lave mad til vores ugentlige søndagsbrunch, til vores gastronomiske aftener med middag og vin, samt til vores vinsmagninger med snacks.
Vores køkken laver det vi på jysk kalder ”ærlig mad”. Vi holder af god mad – nordisk inspireret af gode råvarer, gerne af egen avl eller høst, og gerne lokale og økologiske om muligt. God kvalitet uden at være prætentiøst.
Indholdet af vores ”madkasser” til overnatningerne kan derfor variere efter hvad køkkenet har gang i og hvad der er i sæson.
Alt kan bestilles vegetarisk
Hvis du er veganer, ønsker noget børnevenligt eller har kostallergener er du velkommen til at forespørge om mulighederne i god tid inden dit ophold.

– Forplejning –
Husets madkasse til 2 pers.
Består af:
Hjemmebagt brød & smør
Kolde småretter, tapas, snacks
Et par oste fra Arla Unika el. andre unikke danske oste
Hjemmesylt
En lille dessert
Pris: kr. 390,-
– Booking –
Der er vin samt en let morgenmad inkluderet i alle overnatninger.
Check in: Fra kl. 15 – Check ud: Til kl. 10