Sommerrestaurant - Cold Hand Winery

– Sommerrestaurant –

Fra den 25. juni skifter restauranten Domestic og gourmetrestauranten Hærværk bylivet i Aarhus ud med landlig idyl hos Cold Hand Winery. De pakker køkkengrej og tjenerudstyr og flytter ind i vineriets nye udendørs oplevelsescenter “On Fire” i uge 26-31. Kæmpestore vintønder med spisepladser – gigantiske langborde af douglastræ – et stort sejl – et lækkert udekøkken – grill – bål – midt i en æbleplantage. Det er rammerne for den hyggelige sommerrestaurant. Er vejret rigtig grelt, rykkes der ind i vineriets stemningsfulde smagelokaler.

Vi har i år valgt at gøre det lidt anderledes. Til frokost starter sommerrestauranten kl. 12.00 med at alle gæster ankommer på samme tid. I vil blive mødt af et glas bobler og en fælles rundvisning. I løbet af rundvisningen vil der være snacks. Derefter vil der være en 3 retters menu med drikkevarer.

Om aftenen starter vi kl. 18.00. Vi vil ligesom frokost starte med rundvisning, snacks og bobler.

Derefter udvider vi menuen med 2 retter, så det i alt bliver 5 retter med vine.

Både til frokost og aften skal der bookes bord.

De dedikerede kokke vil lade eminente råvarer skinne igennem i retterne, som især tilberedes over grill og åben ild. Retterne vil serveres enten enkeltvis eller bordvis. Stemningen bliver casual, hjertevarm og autentisk. I løbet af spisningen vil der være mulighed for en lille rundvisning på vineriet, ligesom vineriets gårdbutik er åben.

Vi har valgt at den kære vinmager sammensætter en vinmenu til maden, således at i har smagt og oplevet så stor bredde som muligt. Ligeledes vil der komme en lille fortælling af hver slags vin, mellem hver ret (både kort – men for det meste lang).Vinene vil spænde bredt, lige fra æblevin, mousserende rabarbervin, most, brus og andre crispy drikke lavet på danske frugter og bær. Mad og vin vil blive sammensat på bedste vis, således at alle gæster får smagt på Domestic, Hærværk og Cold Hand Winery.

Læs mere og bestil bord på www.sommerrestaurant.dk eller på tlf. 71 54 15 15

Coronaforholdregler

Ankomst:
Hold venligst god afstand til de foranstående ved ”seating”
Hvert selskab sidder sammen – med god afstand til andre selskaber.
Tønderne er forbeholdt selskaber på 6-8 personer ( Vi ”blander” ikke selskaber i tønderne.)

Afstand og plads:
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores udendørs restaurant.
I tilfælde af dårligt vejr afvikles aftenen i vores smagelokale og et stort telt.

 

Hygiejne:
Afspritning ved ankomst og farvel.
Selvafspritning af toiletter og håndtag – ved toiletbesøg.

Betaling:
Betaling kun med kort og mobilepay – og mest muligt forud

Mad:
Som udgangspunkt – ingen buffetservering.
I tilfælde hvor man selv skal hente mad, anvendes eget bestik.
Maden anrettes på fade til det enkelte selskab – eget bestik anvendes.