– Sommerrestaurant –

Fra den 11. juli skifter Michelin-restauranten Domestic og gourmetrestauranten Hærværk bylivet i Aarhus ud med landlig idyl hos Cold Hand Winery. De pakker køkkengrej og tjenerudstyr og flytter ind i vineriets nye udendørs oplevelsescenter “On Fire”. Kæmpestore vintønder med spisepladser – gigantiske langborde af douglastræ – et stort sejl – et lækkert udekøkken – grill – bål – midt i en æbleplantage. Det er rammerne for den hyggelige sommerrestaurant. Er vejret rigtig grelt, rykkes der ind i vineriets stemningsfulde smagelokaler.

Torsdag til lørdag er køkkenet åbent til frokost fra kl. 12:00 – 14:30 samt til aften fra kl. 17:30 – 20:30. De dedikerede kokke vil lade eminente råvarer skinne igennem i retterne, som især vil blive tilberedt over grill og åben ild. Stemningen bliver casual, hjertevarm og autentisk. 

Drikkevarerne, som serveres til maden, kommer selvfølgelig fra vineriets fade. Lige fra æblevin, mousserende rabarbervin, most, brus og andre crispy drikke lavet på danske frugter og bær. Mad og vin vil blive sammensat på bedste vis, således at alle gæster får smagt på Domestic, Hærværk og Cold Hand Winery.

 

Det er anbefalesværdigt at bestille bord.  

Læs mere og bestil bord på www.sommerrestaurant.dk eller på tlf. 71 54 15 15

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk