RHEUM CUVÈE SUMMERTIME – NY VIN
Rheum Cuvée Summertime er en halvtør mousserende rabarbervin lavet af danske, økologiske rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. Denne special cuvée har desuden fået en dosage af solbærvin lavet af danske, økologiske solbær. Nyd vinen som et friskt velkomstglas eller sammen med salte snacks, fisk og skaldyr.
7% vol.
750 ml.
RABARBERUM – NY ÅRGANG
Rabarberum er en halvtør mousserende rabarbervin lavet af danske, økologiske rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. I tog rigtig godt imod vores første årgang Rabarberum – nu er vi klar med næste årgang! Denne nye årgang har en smule mere sødme end den tidligere, men stadig frisk, sprød og frugtig. Nyd den som et velkomstglas, eller sammen med fisk og skaldyr.
5,5% vol.
750 ml.
SPARKLING ICE PÆRE/KIRSEBÆR – NY VIN
Halvsød mousserende isvin lavet på danske pærer og kvæder. Nyd den på terrassen i forårssolen eller til ost og syrlige desserter.
Serveres kølig ved 5 grader.
12% vol.
750 ml.
SPARKLING ICE ÆBLE/SOLBÆR – NY ÅRGANG
Sød mousserende isvin lavet på danske æbler og solbær. Vinen er den ideelle ledsager til ost og chokolade. Den kan også nydes som et glas for sig selv!
Serveres kølig ved 5 grader.
7% vol.
750 ml.
MALUS DANICA – NY ÅRGANG
Isvin lavet på danske Salsa æbler, og rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. Salsa Danica er den perfekte ledsager til forårets rabarberdesserter.
Serveres afkølet ved 5-10 grader.
9,5% vol.
375 ml.
SPARKLING ICE PURE APPLE – NY ÅRGANG
Isvin lavet på danske Salsa æbler, og rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. Salsa Danica er den perfekte ledsager til forårets rabarberdesserter.
Serveres afkølet ved 5-10 grader.
7% vol.
375 ml.
Normalpris: 1.380,-
Seneste kommentarer