Kokketræf d. 4. oktober - Cold Hand Winery
- Event -

Kokketræf d. 4. oktober

UDSOLGT
Vi har oprettet en venteliste. Bliv skrevet på ved at sende en mail til martin@coldhandwinery.dk

Local Food Heroes – featuring Rasmus Munk

Søndag d. 4. oktober kl. 17.30

Lokale topkokke byder op til gastronomisk legestue med stjernekokken Rasmus Munk, når han kommer ”Hjem til Randers” søndag d. 4. oktober.
Kokkene har hver især forberedt både en snack og en ret, som udtrykker deres gastronomiske identitet.
Retterne akkompagneres af vine fra Cold Hand Winery.

Pris: 1595,- kr. incl. vin/saft

Se menu herunder.

 

1.595,00 DKK

Ikke på lager

Snacks:
The Toast (Rasmus Munk)
Makrel i tomat (Martin Knudsen)
Sprød brændende kærlighed (Max Konrad Pedersen)
Kyllingeskind, trøffel og creme fraiche double (Tommy Friis)
Sprød Malt med jomfruhummer, lime og koriander (Kevin og Emil)

 

Menu:
Østers, artiskok, søsalat, Parmesan, daggammelt brød, (Tommy Friis, Restaurant Fru Larsen)
Brændt torsk og jordskok, miso sauce og sure blomster (Max Konrad Pedersen, Cold Hand Winery)
Lokal gris, kål, hyldebær og æbler (Kevin Pindstrup + Emil Von Benzon, Norevent)
Pære med blå ost (Martin Knudsen, Casa Kåtrup)
Andy Warhol (Rasmus Munk, Restaurant Alchemist)

Se omtale i Amts Avisen – klik her

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk