– Den søde søndag –

Søndag d. 9. november kl. 13-17

 

På vineriet har vi altid elsket det søde køkken – og mange af vores vine passer også særligt godt til de sødere sager! 

Derfor vil vi afholde SØD SØNDAG – en hel dag dedikeret til alt det søde!

 

Du kan bl.a. glæde dig til følgende:

Udstillere med en sød profil kommer og sælger deres lækre sager

Smag vores desserttallerken med små, udvalgte desserter lavet af dygtige dessertkokke

Masterclass med Bjarke Jeppesen (Årets kok 2024 + Køkkenchef på Treetop)

Masterclass med Sisse Busk (En dygtig dessertkok og tidligere landsholdskok)

Masterclass med Jens Skovgaard

Workshop for børn med Micki Cheng

Vinsmagning af vores vine

Mulighed for køb i vores hyggelige gårdbutik!

 

OBS: Entré til arrangementet er gratis, men masterclasses og workshop kræver billet, som købes på forhånd. 

Læs mere om de forskellige masterclasses og workshop og book længere nede på siden. 

 

Tilmeld jer begivenheden på Facebook, og bliv opdateret løbende: Facebook begivenhed – Sød Søndag

  Vi glæder os til at se jer!

Program og priser for events på dagen:

13.30
Masterclass
Jens Skovgaard
80,-
14.30
Masterclass
Bjarke Jeppesen
80,-
15.30
Masterclass
Sisse Busk
80,-
Deltagelse alle 3 workshops
200,-
14.00
Workshop for børn
Micki Cheng
50,-
15.00
Workshop for børn
Micki Cheng
50,-

Book plader til de enkelte masterclass og workshop længere nede på siden.

Bjarke Jeppesen

Masterclass

Masterclass med Bjarke Jeppesen, Årets Kok 2024 og køkkenchef på Treetop om hans chokoladeeventyr Gastroca APS – Bjarke vil demonstrere ganache og fremstilling af fyldte chokolader/frøer og byder på smagsprøver.

Bjarke Jeppesen: 

Bjarke står til dagligt bag komfuret på restaurant Treetop hvor han og hans team jagter stjernen i Michelinguiden.

Før sin tid på Treetop har Bjarke lagt vejen forbi Hesselet, Kongebrogaarden og Michelin-restauranten Domestic

På det konkurrencemæssige plan har Bjarke været en fast del af kokkelandsholdet de sidste 5 år, som har resulteret i 4 sølvmedaljer ved OL og Vm. I 2024 kunne han også løfte det største nationale trofæ ”Årets Kok 2024”.

Foruden denne står han også som vinder af Kartoffelprisen, BMW masters, Årets ret med gris og Årets dessert. Nogle konkurrencer endda 2 gange.

Masterclass teltet kl. 14.30

Booking af pladser er nødvendigt. 

Pris per. person: 80,-

 

Sisse Busk

Masterclass

Masterclass med Sisse Busk, en af Danmarks dygtige dessertkokke og tidligere landsholdskok. Sisse demonstrerer en af sine ynglings desserter, og hun deler både opskrift og smagsprøver med deltagerne og giver et lille indblik i hvordan det er at deltage i div. dessert-konkurrencer.

Hvem er Sidse Busk:

Siden jeg var helt lille, har jeg altid elsket at stå i et køkken, hvor bagning klart har været favorit-beskæftigelsen. Trods adskillige advarsler omkring branchen, gik jeg i lærer som kok i 2016, herefter gik jeg direkte i gang med en konditoruddannelse, hvor jeg deltog i en del konkurrencer, og blev i 2019 udlært med en guldmedalje og sensorisk udmærkelse. Jeg har siden da arbejdet som en blanding af kok og konditor og senere souschef på Knudhule Badehotel. 

Jeg har i mellemtiden været en del af det danske kokkelandshold og taget en ismester-uddannelse for yderligere at dygtiggøre mig. 

I dag arbejder jeg som produktudvikler i et isfirma, laver lidt kurser og hjælper til på et par forskellige restauranter.

Masterclass teltet kl. 15.30

Booking af pladser er nødvendigt. 

Pris per. person: 80,- 

Jens Skovgaard

Masterclass

Masterclass med Jens Skovgaard Pedersen, vinmager og direktør for Cold Hand Winery om verdens bedste dessertvine. Jens fortæller om sin dybe passion for verdens bedste dessertvine og byder på et par smagsprøver på et par af dem han gerne selv ville have lavet og hans favorit blandt sine egne.

Masterclass teltet kl. 13.30

Booking af pladser er nødvendigt.

Pris per. person: 80,-

Micki Cheng

Workshop for børn

 Et af dagens helt store højdepunkter bliver workshoppen med tv-kokken Micki Cheng, hvor børn kan lave deres egne romkugler.

Micki har udviklet sin egen opskrift og guider deltagerne trin for trin i at skabe den perfekte romkugle – lige efter egen smag. Deltagerne får udleveret kagemasse, og vælger derefter selv hvilket fyld, smag og krymmel de vil anvende til deres helt egne romkugler. Som Micki selv plejer at sige, er en romkugle ikke bare en romkugle – den kan laves på utallige måder, og det er kun fantasien (og smagsløgene) der sætter grænser. Undervejs bliver der også rig mulighed for at diskutere det klassiske spørgsmål: Hedder det egentlig en romkugle eller en trøffel?

Alle deltagere får deres egne hjemmelavede romkugler med hjem efter workshoppen.

1. Workshop starter kl. 14.00 i det store telt

2. Workshop starter kl. 15.00 i det store telt

Booking af pladser er nødvendigt.

Pris per. person: 50,-

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk