Julemiddag på Cold Hand Winery
Fredag den 21. november kl. 18.00
Fredag den 28. november kl. 18.00
Hos Cold Hand Winery skaber vi rammen omkring et anderledes julearrangement, hvor smag, stemning og fortælling går hånd i hånd.
Med åbne arme, velsmurt snakketøj og smittende begejstring viser vi rundt i vineriet, inden vi giver jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
I samarbejde med Norevent serverer vi en velsmagende julemiddag. Dertil en vinmenu bestående af vineriets egne vine.
Der venter varm julestemning, velsmagende gastronomi og et dansk vineri, der elsker at overraske, underholde og frem for alt imponere gæsterne med prisvindende vine på danske frugter og bær.
Aftenen byder på:
3-retters middag & snacks
Vinmenu med vineriets vine
Kaffe & sødt
Rundvisning i vineriet
795 DKK /person
Varighed cirka 4 timer
– Menu –
Snacks
Røget rødtun med citronmayo, glaskål og små salater.
Forret
Rillette af varmrøget laks med friskostcreme, fennikel og dild.
Friskbagt surdejsbrød og dip.
Hovedret – social dining
Sprængt andebryst.
Langtidsstegt grisenakke med julekrydderier.
Smørstegte kartofler vendt i timian.
Grønkålssalat med tyttebær, bagt græskar,
mandler og honning.
Ovnbagte jordskokker med trøffelcreme, ristede græskarkerner og revet Vesterhavsost.
Julesauce.
Dessert
Hvid chokoladecreme med appelsinskal, kirsebærkompot og karamelliseret mandelknas
Krangekage og kaffe.
Med forbehold for ændringer
Julemiddag tilbydes også til private og firmaarrangementer alle dage i perioden 15. november – 20. december 2025.
Send en mail med forespørgsel til info@coldhandwinery.dk eller ring på telefon 21 64 27 65.
Praktiske informationer
Booking:
Arrangement bookes via ovenstående link. Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Gavekort kan benyttes.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller pr. mail til info@coldhandwinery.dk
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetar- og pescetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets selskabslokale i en restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde eller ved runde borde.


