Hold dit julearrangement hos Cold Hand Winery
I perioden fra den 15. november – 20. december 2025
Skal du planlægge et julearrangement for medarbejdere, kunder, venner eller familie?
Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at finde det perfekte sted at holde årets julearrangement. Hos Cold Hand Winery skaber vi rammerne omkring et anderledes julearrangement, hvor smag, stemning og fortælling går hånd i hånd. Med åbne arme, velsmurt snakketøj og smittende begejstring viser vi rundt i vineriet, inden vi giver jer en gastronimisk oplevelse.
Der venter varm julestemning, lækker gastronomi og et dansk vineri, som elsker at overraske, underholde og frem for alt imponere gæsterne med prisvindende vine på danske frugter og bær.
I samarbejde med Norevent tilbyder vi to forskellige julemenuer, og dertil vinmenu med vineriets vine.

Juletapas
Æggesalat vendt med håndpillede rejer,
syltet havtorn og karse.
Friskbagt surdejsbrød og dip.
Røget rødtun med citronmayo,
glaskål og små salater.
Lille tartelet med fyld af svampesalat,
syltede jordskokker og purløg.
Terrine af sprængt andelår med trøffelmayo,
æblepuré og ristede mandler.
Kalveinderlår med kryderet pebermayo,
kapers og frisésalat.
Hvid chokoladecreme med appelsinskal,
kirsebærkompot og karamelliseret mandelknas.
Kransekage og kaffe.
Vinmenu med vineriets vine.
Rundvisning i vineriet.
595 kr. pr. gæst
Julemiddag
Snacks
Røget rødtun med citronmayo,
glaskål og små salater.
Forret
Rillette af varmrøget laks med
friskostcreme, fennikel og dild.
Friskbagt surdejsbrød og dip.
Hovedret – social dining
Sprængt andebryst.
Langtidsstegt grisenakke med julekrydderier.
Smørstegte kartofler vendt i timian.
Grønkålssalat med tyttebær, bagt græskar, mandler og honning.
Ovnbagte jordskokker med trøffelcreme,
ristede græskarkerner og revet Vesterhavsost.
Julesauce.
Dessert
Hvid chokoladecreme med appelsinskal,
kirsebærkompot og karamelliseret mandelknas.
Kransekage og kaffe.
Vinmenu med vineriets vine.
Rundvisning i vineret.
795 kr. pr. gæst.
Juletapas og julemiddag tilbydes til både private og firmaer alle dage i perioden fra den 15. november – 20. december 2025.
Send en mail med forespørgsel til info@coldhandwinery.dk eller ring på telefon 21 64 27 65.
Praktiske informationer
Booking:
Arrangement bookes via ovenstående link. Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Gavekort kan benyttes.
Afbestillingsregler:
Ændringer i antal skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller pr. mail til info@coldhandwinery.dk
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetar- og pescetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets selskabslokale i en restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde eller ved runde borde.


