Sommerrestaurant på vineriet
26. juni – 15. august 2025
Velkommen til en fantastisk gastronomisk sommer på Cold Hand Winery, når vi igen i år inviterer til mindeværdige oplevelser med dejlig mad og vin i vineriets idylliske rammer.
I højsommeren uge 26 – 33 rykker en kavalkade af dygtige restauranter og kokke til vineriet og laver lækre sommermenuer i uderestauranten. Der bliver elementer af grill, bål og røg, når de dygtige kokke tryller med sæsonens bedste råvarer. Vineriets vine – alle lavet på danske frugter og bær – vil komplementere retterne på bedste vis. Hver restaurant får en uge hver på vineriet, og I kan glæde jer til enestående smagsoplevelser i helt unikke rammer.
En aften i sommerrestauranten inkluderer:
Middag
Vineriets vinmenu eller saftmenu
Rundvisning i vineriet (valgfri)
Kaffe og avec
Varighed ca. 4 timer
Vineriets uderestaurant – som ligger midt i æblehaven – med store vintønder, meterlange plankeborde, et lækkert udekøkken og levende ild, danner de spektakulære rammer. Ved ringe sommervejr rykker vi inden døre i vores stemningsfulde restaurantlokale.
Vi ses til sol, sommer, bål, god mad, vin og glade gæster i uge 26 – 33!
Sommerkalender 2025
Uge 26
Torsdag d. 26/6
Fredag d. 27/6
Lørdag d. 28/6
kl. 18:00
portugisisk Sommergourmet
7 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 27
Torsdag d. 3/7
Fredag d. 4/7
Lørdag d. 5/7
kl. 18:00
østergade outdoor
5 serveringer inkl. vin-og saftmenu
950,- pr. person
Uge 28
Torsdag d. 10/7
Fredag d. 11/7
Lørdag d. 12/7
kl. 18:00
Fumo – Moderne Pizzaria fra Aalborg
5 serveringer inkl. vin – og saft menu
800,- pr. person
Uge 29
Torsdag d. 17/7
Fredag d. 18/7
Lørdag d. 19/7
kl. 18:00
endnu ikke fastlagt
Uge 30
Torsdag d. 24/7
Fredag d. 25/7
Lørdag d. 26/7
kl. 18:00
Restaurant Værdsat
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 31
Torsdag d. 31/7
Fredag d. 1/8
Lørdag d. 2/8
kl. 18:00
Emil von benzon og Anne hejselbæk
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 32
Torsdag d. 7/8
Fredag d. 8/8
Lørdag d. 9/8
kl. 18:00
Norevent Sommergourmet
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 33
Fredag d. 15/8
kl. 18:00
TreeTop restauranten
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1100,- pr. person
Sommerrestaurant program:

– uge 26 –
Portugisisk gourmet
Torsdag d. 26. juni
Fredag d. 27. juni
Lørdag d. 28. juni
kl. 18:00
From Portugal with love
Inés is a sommelier and winemaker working at Cold Hand Winery – Pedro is a Michelin chef, working at Restaurant Domestic in Århus.
They are in love❤️
On these 3 special evenings they will share with You their love to their culinary heritage – the Portuguese kitchen and good wine from both Cold Hand Winery and Portugal.
800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Snacks:
Octupus Salad
Tender dough with Pork cheek
Apetizers:
Tomato Rice “Malandrinho” with friends
Codfish with clams “bolhão pato style”
Hovedret:
Pork Secrets with Bean stew Porto style
Madeira Island Beef skewer with Corn
Dessert:
Rabanada – classic portuguese dessert
Served with:
Cold Hand winery wines with Portuguese surprises
Med forbehold for ændringer

– Uge 27 –
Østergade outdoor
Torsdag d. 3. juli
Fredag d. 4. juli
Lørdag d. 5. juli
kl. 18:00
Den lokale gourmet restaurant Østergade 1, præsenterer deres nyeste koncept for privat dining og event:
Østergade Outdoor – Madoplevelser over åben ild
Når mad og natur smelter sammen
Hos Østergade Outdoor tager vi madlavning tilbage til rødderne – over åben ild. Vi skaber uforglemmelige smagsoplevelser i naturens rammer, hvor råvarer, ild og godt selskab mødes i en autentisk og stemningsfuld atmosfære.
950 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Velkomst – serveres på Ofyr Grillen
Gourmet hotdogs
– sylt – sennep – urter
Forret:
Lynstegt tun
Chili – 38% – sesam
Hovedret:
Okse – svampetoast
tyttebær – trøffelsauce – grill grønt
Dessert:
Pandekager
Grillede bær – creme – is – crumble
Brød – smør – aioli
Med forbehold for ændringer

– uge 28 –
Fumo – moderne pizzaria
Torsdag d. 10. juli
Fredag d. 11. juli
Lørdag d. 12. juli
kl. 18:00
Der er lagt op til fuld skrue på den italienske sommer i sommerrestauranten denne uge – her skal gæsterne nemlig opleve en aften med den italienske gastronomi og stemning, tilført ægte dansk sommerhygge.
Fumo er en restaurant i Aalborg med fokus på ærlig, enkel madlaving. De skaber smagsoplevelser baseret på gode råvarer i afslappede og indbydende omgivelser.
I denne uge tage de stemningen og duften af pizza over åben ild med til vineriet.
“Fumo” betyder “røg” på italiensk og symboliserer vores brændefyrede ovn, som udgør hjertet i restauranten i hjertet af Aalborg.
Vi brænder for at tilberede mad over åben ild og mener, at dette tilfører en unik kvalitet til vores retter. Naturligvis afspejler en stor del af vores menu denne tilgang.
800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu kommer snart:-)
Med forbehold for ændringer

– Uge 29 –
Endnu ikke fastlagt
Torsdag d. 17. juli
Fredag d. 18. juli
Lørdag d. 19. juli
kl. 18:00

– uge 30 –
Restaurant Værdsat
Torsdag d. 24. juli
Fredag d. 25. juli
Lørdag d. 26. juli
kl. 18:00
Det bliver nogle helt særlige aftener i sommerrestauranten denne uge. Benjamin Mosskov og hans team fra Restaurant Værdsat i Odense gæster vineriet, og præsentere en middag i den skandinaviske stil, som kendetegner Værdsat.
“Vi er en skandinavisk restaurant med fokus på det uformelle gourmetkøkken.
Vi har både faglige og sociale ambitioner. Menuen er lokal, sæsonbestemt, legende og tilpasset efter køkkenets dynamik.
Forvent en atmosfære med hjerte, kærlighed til faget og højt til loftet.”
800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Snacks
Forretter:
Smør pocheret kulmule, med sommer ragout på ærter, glaskål, røget smør og stikkelsbærsaft
Hovedret:
Stegt kalvefilet glaseret med BBQ på blåbær, sauté på majs og svampe, polenta med vesterhavsost og sauce bordelaise
Dessert:
Friske jordbær med hybenrose og Szechuan peber, skum på vanilje, castella kage, og Italiensk marengs med Szechuan peber
Hjemmelavede petit four til kaffen
Med forbehold for ændringer

– uge 31 –
Emil von Benzon og Anne Hejselbæk
Torsdag d. 31. juli
Fredag d. 1. august
Lørdag d. 2. august
kl. 18:00
Dygtige Emil Von Benzon gæster vineriet og teamer op med vores egen skønne kok Anne om en dejlig middag af råvarer, der emmer af sommer! Kom og oplev, når sommergourmet med lækre fisk og skaldyr, serveret med vine lavet på de bedste danske frugter og bær går op i en højere enhed.
800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Snacks
2 x Østers med Hybenrose vinaigrette og peberrods fløde.
Søkogte rejer med grillet brød og dildmayo.
Jomfruhummertatar, bitre salater og citrus vinaigrette.
Forret:
Signalkrebs som salat i sprød tærte og søde tomater
Bisque på krebsen med ærter, grøntsager og aromatiske urter.
Hovedret:
Hel grillet fisk med grillet grønt og sauce beurre blanc
Dessert:
Bær fra haven, myntegranite, Ymerfromage
Cannelé til kaffen
Med forbehold for ændringer

– uge 32 –
Norevent
Torsdag d. 7. august
Fredag d. 8. august
Lørdag d. 9. august
kl. 18:00
Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke. Norevent er grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, og Norevent er mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Siden 2014 har Norevent med glæde været en fast samarbejdspartner hos Cold Hand Winery.
Til denne intime middag hos Cold Hand inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem dette eksklusive pop-up event hos Cold Hand Winery, hvor vi forener vores passion for deres vine og vores gastronomi.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem vores mad.
Velkommen til Norevent hos Cold Hand Winery!
800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Snack:
Laksetatar – tærteskal – rogn
Rejesalat – krustade – dild
Saltbagt rødbede – gedeost – kræmmerhus
Forret:
Rimmet lyssej med spæde tomater, sprød glaskål, ramsløgsmayo og kold sauce på kærnemælk og mild peberrod.
Til forretten serveres surdejsbrød og luftig smør
Hovedret:
Grillet nakke af vildsvin med letrøget ærtecreme, glaserede nye gulerødder og sauce blanquette. Hertil sprød sommersalat og ristede kartofler med slikærter og persille -on side
Dessert:
Parfait med vanille fra madagaskar med variation af lokale jordbær, hvid chokoladesifon, marengs og sommerblomster
Med forbehold for ændringer

– uge 33 –
Restaurant Treetop
Fredag d. 15. august
kl. 17:30
Det er ikke hver dag, man kan opleve både “Årets kok” og “Årets tjener” 2024 folde sig ud på samme aften. Dette er ikke desto mindre det man kan glæde sig til, når gourmetrestauranten Treetop fra Vejle gæster vineriet med en sommermenu ud over det sædvanlige.
Køkkenchef Bjarke Jeppesen og co. laver mad i den absolutte topklasse med sæsonens allerbedste råvarer – alle nøje udvalgt fra lokale og bæredygtige producenter.
Vi oplevede deres mad og service under sidste års sommerrestaurant, og vi glæder os til endnu en fantastisk oplevelse!
1100 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning
Menu:
Snacks:
Sprød malt pude, med sommerbuk, ramsløg og løvstikke
Tærte med nye løg, fjordrejer og blomster
Sprød agurk med estragon, blomkål og musling.
Forret:
Grillet ærter med peberrod, fløde, purløg, sødskærm og baerii caviar
Mellemret:
Blæksprutte, nye kartofler, brunet smør, løvstikke og urtestilke
Hovedret:
Grillet kyllingevinge fra Allegaarden, fyldt med sorte hvidløg og umodne blommer. Stegt spidskål og grøntsags frikassé
Dessert:
Hvid chokolade mousse med vanilje, friske jordbær og skovmærke, sauce på peber trukket fløde.
Kaffen:
Fyldte chokolader med Malus Danica og Nigra X
Med forbehold for ændringer
Praktiske informationer
Booking:
Bookingen er gået igennem, når der modtages bekræftelse pr. mail.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller til info@coldhandwinery.dk.
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetarmenu er ligeledes muligt.
Overnatning:
Mulighed for overnatning på vineriet. Se ledighed og book her.