Sommerrestaurant på vineriet

26. juni – 15. august 2025

Velkommen til en fantastisk gastronomisk sommer på Cold Hand Winery, når vi igen i år inviterer til mindeværdige oplevelser med dejlig mad og vin i vineriets idylliske rammer. 

I højsommeren uge 26 – 33 rykker en kavalkade af dygtige restauranter og kokke til vineriet og laver lækre sommermenuer i uderestauranten. Der bliver elementer af grill, bål og røg, når de dygtige kokke tryller med sæsonens bedste råvarer. Vineriets vine – alle lavet på danske frugter og bær – vil komplementere retterne på bedste vis. Hver restaurant får en uge hver på vineriet, og I kan glæde jer til enestående smagsoplevelser i helt unikke rammer.

En aften i sommerrestauranten inkluderer:
Middag
Vineriets vinmenu eller saftmenu

Rundvisning i vineriet (valgfri)
Kaffe og avec
Varighed ca. 4 timer

Vineriets uderestaurant – som ligger midt i æblehaven – med store vintønder, meterlange plankeborde, et lækkert udekøkken og levende ild, danner de spektakulære rammer. Ved ringe sommervejr rykker vi inden døre i vores stemningsfulde restaurantlokale.

Vi ses til sol, sommer, bål, god mad, vin og glade gæster i uge 26 – 33!

Sommerkalender 2025

Uge 26
Torsdag d. 26/6
Fredag d. 27/6

Lørdag d. 28/6

kl. 18:00

portugisisk Sommergourmet

7 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person

Uge 27
Torsdag d. 3/7
Fredag d. 4/7

Lørdag d. 5/7

kl. 18:00

østergade outdoor

5 serveringer inkl. vin-og saftmenu
950,- pr. person

 

Uge 28
Torsdag d. 10/7
Fredag d. 11/7

Lørdag d. 12/7

kl. 18:00

Fumo – Moderne Pizzaria fra Aalborg

5 serveringer inkl. vin – og saft menu
800,- pr. person

 

Uge 29
Torsdag d. 17/7
Fredag d. 18/7

Lørdag d. 19/7

kl. 18:00

endnu ikke fastlagt

 

Uge 30
Torsdag d. 24/7
Fredag d. 25/7

Lørdag d. 26/7

kl. 18:00

Restaurant Værdsat

5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person

Uge 31
Torsdag d. 31/7
Fredag d. 1/8
Lørdag d. 2/8
kl. 18:00

Emil von benzon og Anne hejselbæk

5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person

Uge 32
Torsdag d. 7/8
Fredag d. 8/8
Lørdag d. 9/8
kl. 18:00

Norevent Sommergourmet

5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person

Uge 33
Fredag d. 15/8
kl. 18:00

TreeTop restauranten

5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1100,- pr. person

Sommerrestaurant program:

– uge 26 –

Portugisisk gourmet

Torsdag d. 26. juni
Fredag d. 27. juni
Lørdag d. 28. juni
kl. 18:00

From Portugal with love

Inés is a sommelier and winemaker working at Cold Hand Winery – Pedro is a Michelin chef, working at Restaurant Domestic in Århus.

They are in love❤️

On these 3 special evenings they will share with You their love to their culinary heritage – the Portuguese kitchen and good wine from both Cold Hand Winery and Portugal.

  

800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snacks:
Octupus Salad
Tender dough with Pork cheek

Apetizers:
Tomato Rice “Malandrinho” with friends
Codfish with clams “bolhão pato style”

Hovedret:
Pork Secrets with Bean stew Porto style
Madeira Island Beef skewer with Corn

Dessert:
Rabanada – classic portuguese dessert 

Served with:
Cold Hand winery wines with Portuguese surprises

Med forbehold for ændringer

 – Uge 27 –

Østergade outdoor

Torsdag d. 3. juli
Fredag d. 4. juli
Lørdag d. 5. juli
kl. 18:00

Den lokale gourmet restaurant Østergade 1, præsenterer deres nyeste koncept for privat dining og event: 

Østergade Outdoor – Madoplevelser over åben ild

Når mad og natur smelter sammen

Hos Østergade Outdoor tager vi madlavning tilbage til rødderne – over åben ild. Vi skaber uforglemmelige smagsoplevelser i naturens rammer, hvor råvarer, ild og godt selskab mødes i en autentisk og stemningsfuld atmosfære.

950 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Velkomst – serveres på Ofyr Grillen
Gourmet hotdogs
– sylt – sennep – urter

Forret:
Lynstegt tun
Chili – 38% – sesam

Hovedret:
Okse – svampetoast
tyttebær – trøffelsauce – grill grønt

Dessert:
Pandekager
Grillede bær – creme – is – crumble

Brød – smør – aioli

Med forbehold for ændringer

– uge 28 –

Fumo – moderne pizzaria

Torsdag d. 10. juli
Fredag d. 11. juli
Lørdag d. 12. juli
kl. 18:00

Der er lagt op til fuld skrue på den italienske sommer i sommerrestauranten denne uge – her skal gæsterne nemlig opleve en aften med den italienske gastronomi og stemning, tilført ægte dansk sommerhygge.

Fumo er en restaurant i Aalborg med fokus på ærlig, enkel madlaving. De skaber smagsoplevelser baseret på gode råvarer i afslappede og indbydende omgivelser.

I denne uge tage de stemningen og duften af pizza over åben ild med til vineriet. 

“Fumo” betyder “røg” på italiensk og symboliserer vores brændefyrede ovn, som udgør hjertet i restauranten i hjertet af Aalborg.

Vi brænder for at tilberede mad over åben ild og mener, at dette tilfører en unik kvalitet til vores retter. Naturligvis afspejler en stor del af vores menu denne tilgang.

 

800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu kommer snart:-)

Med forbehold for ændringer

– Uge 29 –

Endnu ikke fastlagt

Torsdag d. 17. juli
Fredag d. 18. juli
Lørdag d. 19. juli
kl. 18:00

 

– uge 30 –

Restaurant Værdsat

Torsdag d. 24. juli
Fredag d. 25. juli
Lørdag d. 26. juli
kl. 18:00

Det bliver nogle helt særlige aftener i sommerrestauranten denne uge. Benjamin Mosskov og hans team fra Restaurant Værdsat i Odense gæster vineriet, og præsentere en middag i den skandinaviske stil, som kendetegner Værdsat. 

“Vi er en skandinavisk restaurant med fokus på det uformelle gourmetkøkken.

 Vi har både faglige og sociale ambitioner. Menuen er lokal, sæsonbestemt, legende og tilpasset efter køkkenets dynamik.

Forvent en atmosfære med hjerte, kærlighed til faget og højt til loftet.”

800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snacks

Forretter:
Smør pocheret kulmule, med sommer ragout på ærter, glaskål, røget smør og stikkelsbærsaft 

Hovedret:
Stegt kalvefilet glaseret med BBQ på blåbær, sauté på majs og svampe, polenta med vesterhavsost og sauce bordelaise

Dessert:
Friske jordbær med hybenrose og Szechuan peber, skum på vanilje, castella kage, og Italiensk marengs med Szechuan peber

Hjemmelavede petit four til kaffen

Med forbehold for ændringer

– uge 31 –

Emil von Benzon og Anne Hejselbæk

Torsdag d. 31. juli
Fredag d. 1. august
Lørdag d. 2. august
kl. 18:00

Dygtige Emil Von Benzon gæster vineriet og teamer op med vores egen skønne kok Anne om en dejlig middag af råvarer, der emmer af sommer! Kom og oplev, når sommergourmet med lækre fisk og skaldyr, serveret med vine lavet på de bedste danske frugter og bær går op i en højere enhed.

800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snacks 
 2 x Østers med Hybenrose vinaigrette og peberrods fløde. 
Søkogte rejer med grillet brød og dildmayo.
Jomfruhummertatar, bitre salater og citrus vinaigrette.

Forret:
Signalkrebs som salat i sprød tærte og søde tomater
Bisque på krebsen med ærter, grøntsager og aromatiske urter.

Hovedret:
Hel grillet fisk med grillet grønt og sauce beurre blanc

Dessert: 
Bær fra haven, myntegranite, Ymerfromage

Cannelé til kaffen

Med forbehold for ændringer

 – uge 32 –

Norevent

Torsdag d. 7. august
Fredag d. 8. august
Lørdag d. 9. august
kl. 18:00

Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke. Norevent er grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, og Norevent er mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Siden 2014 har Norevent med glæde været en fast samarbejdspartner hos Cold Hand Winery.

Til denne intime middag hos Cold Hand inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem dette eksklusive pop-up event hos Cold Hand Winery, hvor vi forener vores passion for deres vine og vores gastronomi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem vores mad.

Velkommen til Norevent hos Cold Hand Winery!

800 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snack:
Laksetatar – tærteskal – rogn

Rejesalat – krustade – dild 
Saltbagt rødbede – gedeost – kræmmerhus

Forret:
Rimmet lyssej med spæde tomater, sprød glaskål, ramsløgsmayo og kold sauce på kærnemælk og mild peberrod.
Til forretten serveres surdejsbrød og luftig smør

Hovedret:
Grillet nakke af vildsvin med letrøget ærtecreme, glaserede nye gulerødder og sauce blanquette. Hertil sprød sommersalat og ristede kartofler med slikærter og persille -on side

Dessert:
Parfait med vanille fra madagaskar med variation af lokale jordbær, hvid chokoladesifon, marengs og sommerblomster

Med forbehold for ændringer

– uge 33 –

Restaurant Treetop

Fredag d. 15. august
kl. 17:30

Det er ikke hver dag, man kan opleve både “Årets kok” og “Årets tjener” 2024 folde sig ud på samme aften. Dette er ikke desto mindre det man kan glæde sig til, når gourmetrestauranten Treetop fra Vejle gæster vineriet med en sommermenu ud over det sædvanlige.

Køkkenchef Bjarke Jeppesen og co. laver mad i den absolutte topklasse med sæsonens allerbedste råvarer – alle nøje udvalgt fra lokale og bæredygtige producenter.

Vi oplevede deres mad og service under sidste års sommerrestaurant, og vi glæder os til endnu en fantastisk oplevelse!    

1100 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snacks:
Sprød malt pude, med sommerbuk, ramsløg og løvstikke
Tærte med nye løg, fjordrejer og blomster
Sprød agurk med estragon, blomkål og musling.

Forret:
Grillet ærter med peberrod, fløde, purløg, sødskærm og baerii caviar

Mellemret:
Blæksprutte, nye kartofler, brunet smør, løvstikke og urtestilke

Hovedret:
Grillet kyllingevinge fra Allegaarden, fyldt med sorte hvidløg og umodne blommer. Stegt spidskål og grøntsags frikassé

Dessert:
Hvid chokolade mousse med vanilje, friske jordbær og skovmærke, sauce på peber trukket fløde.

 Kaffen:
Fyldte chokolader med Malus Danica og Nigra X

Med forbehold for ændringer

Praktiske informationer

Booking:
Bookingen er gået igennem, når der modtages bekræftelse pr. mail.

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller til info@coldhandwinery.dk.

Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetarmenu er ligeledes muligt.   

Overnatning:
Mulighed for overnatning på vineriet. Se ledighed og book her.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk