PERSONDATAPOLITIK FOR COLD HAND WINERY A/S

 

Vi passer godt på dine personlige oplysninger

Nedenstående kan du se Cold Hand Winery’s politik for behandling af de personlige oplys-ninger, du udleverer, når du oprettes som kunde eller tilmelder dig vores info i form af nyhedsbreve.

Persondatapolitikken omfatter indsamling og behandling af de personlige oplys-ninger, du udleverer til Cold Hand Winery A/S
Ved tilmelding til Cold Hand Winery’s web-shop og vores nyhedsbreve på hjemmesiden www.coldhandwinery.dk og på sociale medier som Facebook og Instagram er vilkårene i Cold Hand Winery’s persondatapolitik gældende, og du accepterer samtidig, at de data, du udleve-rer til Cold Hand Winery A/S, behandles i overensstemmelse med nedenstående:
I henhold til gældende persondatalovgivning er Cold Hand Winery A/S dataansvarlig, se nedenstående kontaktoplysninger:
Cold Hand Winery A/S

Haversmosevej 21
, Læsten
8920 Randers NV

CVR nr.: 33881843

Tlf.nr.: 21642765

E-mail: jens@coldhandwinery.dk
www.coldhandwinery.dk

 

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle typer af oplysninger, der kan henføres til dig, og som vi indsamler og behandler i vores database.

De forskellige data behandles med henblik på at:

  • Opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig i henhold til vores samhandels-betingelser
  • Overholde de juridiske forpligtelser, som vi er underlagt i samarbejde med tilsynsmyn-digheder og retshåndhævende myndigheder
  • Fremsende nyhedsmails
  • Sende markedsføringsinformation via e-mail
  • Sende SMS-beskeder (privatkunder)

Dine oplysninger gennemgås løbende, og oplysninger, der ikke længere er relevante slettes, og konstaterede fejl rettes.

Det forudsættes, at du ved ved tilmelding til vores info- og nyhedstjenester frivilligt oplyser visse personoplysninger, så vi kan fremsende relevante nyhedsmails m.v.

Disse oplysninger indsamler vi i forbindelse med, at vi opretter dig som kunde i vores Web-shop:

Kontaktoplysninger – Privatkunder

  • Navn
  • Telefonnummer (benyttes til sms-markedsføring)
  • E-mail adresse
  • Fødselsdato (benyttes til udsendelse af en fødselsdagsnyhedsmail)
  • Nærmeste forhandler af Cold Hand produkter
  • Interesser (præference af vin og spiritus)


Kontaktoplysninger – Erhvervskunder

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens adresse
  • Virksomhedens CVR – nummer
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Virksomhedens e-mail adresse

SIKKERHED FOR PERSONOPLYSNINGER

Vi har sikret os mod, at dine oplysninger både teknisk og organisatorisk:

  • Hændeligt eller ulovligt bliver slettet
  • Offentliggøres
  • Går tabt
  • Bliver forringet eller forvansket
  • Kommer uvedkommende til kendskab
  • Biver misbrugt
  • Behandles i strid med lovgivningen

Personoplysningerne opbevares kun på beskyttede og sikre servere inden for EU. Vi kan dog i praksis ikke beskytte dine data med fuldstændig sikkerhed, hvis nogen lykkes at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger og tiltvinger sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget alle os kendte sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at undgå at uvedkommende får adgang til dine oplysninger.

 

FORMÅLET MED INDSAMLING AF OPLYSNINGER

Cold Hand Winery indsamler dine oplysninger:

  • For at forfølge vores interesser. Når vi behandler dine personoplysninger til at for-følge vores legitime interesser, foretager vi passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre beskyttelsen af dit privatliv og for at sikre, at vores legitime interesser ikke tilsi-desætter dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder.
  • For at levere serviceydelser til dig i form af:
    • Nyhedsbreve/mails
    • Markedsføring via e-mail
    • SMS-tjenester (privatkunder)

Til brug for levering af serviceydelser opbevarer vi kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt Cold Hand Winery’s webshop og info/nyhedsbreve. Ved framelding slettes disse oplysninger indenfor én måned.

 

VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Dog videregives de, hvis der er lov- eller myndighedskrav, som ikke kan omgås.

I visse tilfælde kan dine oplysninger overlades til medarbejdere, der er tilknyttet Cold Hand Winery A/S. Medarbejderne behandler alene dine personoplysninger efter instruks fra Cold Hand Winery A/S direktion. Medarbejderne er underlagt samme forpligtelser til beskyttelse af personoplysningerne som Cold Hand Winery A/S.

Dine data kan videregives til tredjeparter i det omfang, de er offentligt kendt, og for at vare-tage Cold Hand Winery’s interesser. Hvis dine interesser i, at oplysningerne ikke videregives, vurderes at vægte højere end Cold Hand Winery’s i det konkrete tilfælde, vil oplysningerne ikke blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne anvendes kun til målretning af annoncering og markedsføring med henblik på salg.

Cold Hand Winery A/S benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter har forpligtet sig til ikke at videregive oplysningerne og bliver løbende kontrolleret for, at de overholder den gældende persondatalovgivning.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kunne ske, hvis du giver samtykke til det. Vi har alene medarbejdere i Danmark eller i lande, der giver dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

 

DINE RETTIGHEDER OM PERSONOPLYSNINGER OG SLETNING AF DEM

Du kan få information om, hvilke personoplysninger Cold Hand Winery A/S har om dig. Du kan også gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes. Endvidere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver brugt oplysninger om dig, hvis de oplysninger, der bruges om dig, er forkerte eller vildledende, og du har ret til at få dem ændret eller slettet.

Senest én måned efter du har bedt om udlevering, ændring eller sletning af dine data udle-verer Cold Hand Winery A/S de ønskede data, retter dem eller sletter oplysningerne.

 

HVOR LÆNGE KAN VI GEMME DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe vi har en relation til dig. Når vores relation ti dig ophører, beholder vi dine personoplysninger i en periode, der gør os i stand til at beholde vores forretningsdokumenter for at overholde dokumentationskrav i henhold til loven; forsvare eller fremsætte retskrav og behandle eventuelle klager.

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til disse formål. Hvis der er nogen oplysninger, som vi af tekniske årsager ikke er i stand til at slette helt fra vores systemer, vil vi foretage passende foranstaltninger for at forhindre enhver yderligere behandling af disse oplysninger.

 

KONTAKT

Henvendelse om persondatapolitikken skal ske til jens@coldhandwinery.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til:
Datatilsynet

Borgergade 285. sal

1300 København K

Tlf. 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve m.v. fra Cold Hand Winery A/S, kan du benytte vores mail jens@coldhandwinery.dk til at begære oplysningerne slettet eller rettet, og hvor-efter oplysningerne vil blive slettet eller rettet inden for én måned.

Har du spørgsmål om Cold Hand Winery A/S’s persondatapolitik kan du rette henvendelse til Jens Skovgaard på tlf. 25892030 eller sende en e-mail til jens@coldhandwinery.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk