fbpx

Vinterrestaurant

Fredag – lørdag
Uge 7-8-9

 Det er en hyldest til vinterens fantastiske råvarer, når vores populære konceptrestaurant popper op i februar og marts.
Velkommen til gastronomiske aftener på Cold Hand Winery med elementer fra sæsonens skatkammer! 

Aftenen byder på: 

6 serveringer

Vineriets vin

Hjemmelavede safter & most

Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen (valgfrit)

650,-/person

Menu:

Kartoffelskræl med stenbiderrogn & citron mayonnaise

Dampet kulmule med variation af jordskokke & sauce nage på æblevin

Dådyr rillette med enebær mayonnaise & sylt

Slips af gris fra Guldrummet med stegt kål, glaserede beder & røget “bearnaise”

Grillet Gnalling med kompot på flamberede svesker & øllebrødschips

Sticky Toffe Pudding med saltet karamelsauce, ristede hasselnødder & æble

Forårsrestaurant

Fredag – lørdag
6. – 28. maj

I maj popper vores konceptrestaurant atter op, når vi byder velkommen til gastronomiske forårsaftener på Cold Hand Winery med de lækreste, friske sæsonråvarer.  

Aftenerne byder på: 

6 serveringer

Vineriets vine

Hjemmelavede safter & most

Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen (valgfrit)

650,-/person

Praktiske informationer

Booking:
Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail.
Ved benyttelse af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk

 

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 25 timer før på +45 21 64 27 65 eller skriv en mail til info@coldhandwinery.dk

Retningslinjer ifm. Covid-19:
Ved ankomst fremvises Coronapas.
Mundbind/visir bæres stående.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk