- Pop-up gourmet -

Wild Fooding

Lørdag d. 15. juni 2019 kl. 15:00

Gourmetevent med wildfood-eksperten Thomas Laursen aka “Nomas myremand” i Cold Hand Winerys udendørs oplevelsescenter “On Fire”.

En ekstraordinær gourmetoplevelse med kursus og indsamling af vilde urter, wildfood gastronomi og frugtvin.

800,00 DKK

På lager

Thomas Laursen er en vildmand. En fast og velordnet tilværelse som skolelærer er i de senere år blevet afløst af en tilværelse som ”jæger og samler” – mest samler! Han er kendt som ”Myremanden” som lokkede Noma til at servere levende myrer, og han lever i dag udelukkende af at samle vilde urter, svampe, bær og alt andet vildt til de bedste danske restauranter. Det har givet ham en kæmpe indsigt i alt det spiselige fra den danske natur, som bare venter på at komme på tallerkenen. Han skriver bøger, holder foredrag og udvikler produkter – altid med det vilde som omdrejningspunkt. Samtidig er han et madøre, som elsker at tilberede god mad for og med andre – med inspiration fra hans samarbejdspartnere; topkokkene.

Den viden deler han ud af på denne VILDE eftermiddag og aften, hvor råvarerne hovedsageligt er hentet i den vilde natur og i nærområdet omkring vineriet. Det bliver en eftermiddag og aften, hvor gæsterne selv skal smøge ærmerne op og hjælpe med indsamling af urter i æbleplantagen og tilberedningen af aftenens vilde menu. Arrangementet foregår i Cold Hand Winerys udendørs oplevelsescenter “On Fire”.

Råvarerne bliver en skøn blanding af friskfangede fisk og krabber, urter fra stranden, lokalt krondyr og grønne urter.

Aftenen får lidt karakter af et teambuildings-arrangement, hvor man selv er ansvarlig for at få maden på bordet. Samtidig fornægter Thomas’ fortid som lærer sig ikke, så der er rig mulighed for at lære meget mere om de spiselige urter, der kan findes i den frie natur. Forvent på aftenen at gå gladere, klogere og opløftet hjem, mens du tænker på alt det urteplukkeri du skal i gang med.

Læs mere om Thomas – på hans hjemmeside: http://wildfooding.com/da/

Medbring fornuftigt tøj og forklæde.


Om “Cold Hand Winery On Fire”
:

Kæmpestore vintønder med spisepladser – 2 gigantiske langborde – et stort sejl – et lækkert udekøkken – og så ilden… Det er rammerne for Cold Hand Winerys nye oplevelsescenter ”On Fire”.

Vi brænder for vores frugtvin – men vi brænder også for den gode gastronomi og oplevelser, hvor mad, råvarer, mennesker og natur spiller sammen og skaber minder for livet. Vi har skabt en ramme for ekstraordinære oplevelser med frugtvin og mad i samspil. Mad tilberedt over åben ild, som deles mellem gæsterne ved langbordene og i vintønderne.

”On Fire” er ikke en restaurant. Forvent en anderledes gastronomisk ramme, der vil udfordre sanserne. Forvent at blive lidt kold, når sommersolen går ned (så husk den rette påklædning). Forvent lidt røg i øjnene. Forvent at sidde ved langbord blandt mennesker, du måske ikke kender (par og grupper bliver selvfølgelig seatet sammen). Forvent en gastronomisk oplevelse, du aldrig glemmer!

Arrangementet indeholder:

– Kursus i vilde urter
– Wildfood retter med gode friske råvarer
– Smagning af Cold Hand Winery frugtvin. Dertil alkoholfrie alternativer
– Rundvisning på vineriet
– Gennemsyret feel-good!

Arrangementet finder sted lørdag d. 15. juni 2019 kl. 15:00 på Cold Hand Winery, Haversmosevej 21, 8920 Randers NV.

Når du køber plads(er) til arrangementet, modtager du en ordrebekræftelse, men ikke en fysisk billet. Oplys blot navnet, som billetterne er bestilt under ved ankomst.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk