RHEUM
Til forretten eller velkomstglasset
Mousserende rabarbervin lavet på danske økologiske rabarber. Indbegrebet af dansk sommer! Vinen er tør men endeløs frugtig af sprøde rabarber. Eftersmagen er lang og intens med et strejf af vanilje og skovjordbær. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode.
Lækker til skaldyr, grillet fisk eller som et frisk pust i velkomstglasset.
Serveres kold ved 5 grader.
9% vol.
750 ml.
ALBA
Til hovedretten
En tør æblevin med lækre noter af moden æble. Lagret på ståltanke og kortvarigt på brugte egefade.
Vinøs og dejlig forfriskende til en ret med kylling eller fisk.
Serveres afkølet ved 8-10 grader.
12% vol.
750 ml.
MALUS DANICA
Til desserten
Kryokoncentreret æblevin lavet på et mix af de bedste danske æbler. Vinen som startede vores frugtvinseventyr! Malus Danica balancerer perfekt æblernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af glasset, og smagen er frisk og fyldig. Utrolig lækker til desserten eller som et dejligt glas på terrassen efter en god middag.
Serveres afkølet ved 8-10 grader.
9,5% vol.
375 ml.
Seneste kommentarer