- Event -

Sensorisk kursus med smagning af mousserende æblevin

17. – 18. maj 2019

Kunne du tænke dig at blive bedre til at sætte ord på, hvordan mousserende frugtvin smager og dufter?

Kunne du tænke dig at udvide dit kendskab til, hvordan man egentligt fremstiller disse fabelagtige bobler, samt hvilken mad de bedst kombineres med?

Sammen med tre studerende fra Københavns Universitet tilbyder vi den 17.-18. maj et sensorisk kursus med udgangspunkt i kryokoncentrerede mousserende æblevine.

Du vil blive en del af et sensorisk panel, hvor du i løbet af de to dage vil lære, hvordan man smager, dufter og bedst beskriver ti forskellige mousserende æblevine. Hertil vil vores dygtige sommelier forklare og fortælle, hvordan champagnemetoden og kryokoncentreringen forløber, og hvordan vi benytter disse teknikker i vores eget vineri. Sidst, men ikke mindst, går du også hjem med større viden omkring kombinering af mad og vin.

Resultaterne fra den sensoriske del af kurset vil bidrage til de studerendes speciale og dermed generel viden om mousserende æblevin og kryokoncentrering.

Programmet varer fra kl. 09:00-14:00 både den 17. og 18. maj og er inklusiv frokost.

Tilmelding senest d. 29. april

300,00 DKK

På lager

Kurset afholdes med forbehold for tilstrækkeligt tilmeldte.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk