- Pop-up gourmet -

Hulemandsmad på Michelin-maner

Lørdag d. 28. september 2019 kl. 17:30

Unik pop-up gourmetaften med stjernekokken Tommy Friis i Cold Hand Winerys udendørs oplevelsescenter “On Fire”.

En ekstraordinær gourmetoplevelse med gastronomi, frugtvin, ild og feel-good i unikt samspil.

1.000,00 DKK

På lager

Kokkene: De er unge, superambitiøse, innovative og lidt skøre. Nu slipper de pincetterne og Michelin-køkkenets bekvemmeligheder – tænder et bål – og tager os med helt tilbage til hulemandens køkken. Morten Rastad er køkkenchef og medejer af Michelin-restauranten Domestic. Han blev udlært på Molskroen i 2012, og var efterfølgende souschef på Restaurant Fru Larsen fra 2012-2015. Restaurant Domestic startede han i 2015 sammen med tre andre topdygtige gastronomer, og restauranten har i dag en Michelin-stjerne, ligesom den har vundet prisen for ”Best Young Chef in Europe 2017” og mange andre flotte priser. Rasmus Bundgaard er gastronomisk konsulent og har tidligere været køkkenchef på Michelin-restauranten Gastromé.

Maden: Denne gourmetaften bliver med sydesalt, fisk på planker, enebærrøg, møre krondyrkøller og alt det gode fra efteråret: rodfrugter, æbler, græskar og svampe. Det bliver helt vildt og kommer til at tage tid. Kokkene drømmer om en sydegrube, hvor alle de gode sager steger og damper helt møre i mange timer. Imens tryller de med tilbehøret. Det bliver en unik gastronomisk oplevelse, hvor retterne serveres på store planker og fade – imens vi får et indblik i den nørdede, tekniske og nordiske tilgang, de to kokke har til råvarerne. Magien opstår når hulemandsmaden møder de moderne teknikker. Og når den smages med vineriets frugtvin.

Om “Cold Hand Winery On Fire”:

Kæmpestore vintønder med spisepladser – 2 gigantiske langborde – et stort sejl – et lækkert udekøkken – nogen af landets ypperste gourmetkokke – og så ilden… Det er rammerne for Cold Hand Winerys nye oplevelsescenter ”On Fire”.

Vi brænder for vores frugtvin – men vi brænder også for den gode gastronomi og oplevelser, hvor mad, mennesker og natur spiller sammen og skaber minder for livet. Vi har skabt en ramme for ekstraordinære oplevelser med frugtvin og mad i samspil. Mad tilberedt over åben ild, som deles mellem gæsterne ved langbordene og i vintønderne. Men vi gør det ikke alene. Vi har til hvert arrangement inviteret en af landets ypperste gourmetkokke til at skabe smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

”On Fire” er ikke en restaurant. Forvent en anderledes gastronomisk ramme, der vil udfordre sanserne. Forvent at blive lidt kold, når solen går ned (så husk den rette påklædning). Forvent lidt røg i øjnene. Forvent at sidde ved langbord blandt mennesker, du måske ikke kender (par og grupper bliver selvfølgelig seatet sammen). Forvent en gastronomisk oplevelse, du aldrig glemmer!

Arrangementet indeholder:

– Gourmetretter tilberedt af aftenens kokke, Morten Rastad & Rasmus Bundgaard
– Smagning af Cold Hand Winery frugtvin. Dertil alkoholfrie alternativer
– Rundvisning på vineriet

Arrangementet finder sted lørdag d. 28. september 2019 kl. 17:30 på Cold Hand Winery, Haversmosevej 21, 8920 Randers NV.
I tilfælde af ekstremt vejr flyttes arrangementet (eller dele af arrangementet) indendørs i vineriet.

Når du køber plads(er) til arrangementet, modtager du en ordrebekræftelse, men ikke en fysisk billet. Oplys blot navnet, som billetterne er bestilt under ved ankomst.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk