RABARBERUM
Halvtør mousserende vin lavet på danske økologiske rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. Nyd den på terrassen i forårssolen eller sammen med fisk og skaldyr.
Serveres kølig ved 5 grader.
5,5% vol.
750 ml.
SPARKLING ICE PÆRE/KVÆDE
Halvsød mousserende isvin lavet på danske pærer og kvæder. Nyd den på terrassen i forårssolen eller til ost og syrlige desserter.
Serveres kølig ved 5 grader.
10% vol.
750 ml.
SPARKLING ICE ÆBLE/SOLBÆR
Sød mousserende isvin lavet på danske æbler og solbær. Vinen er den ideelle ledsager til ost og chokolade. Den kan også nydes som et glas for sig selv!
Serveres kølig ved 5 grader.
7% vol.
750 ml.
SALSA DANICA
Isvin lavet på danske Salsa æbler, og rabarber af sorten Svendborg Vinrabarber. Salsa Danica er den perfekte ledsager til forårets rabarberdesserter.
Serveres afkølet ved 5-10 grader.
8% vol.
375 ml.
2 FLASKER AF HUSETS ØKOLOGISKE ÆBLEMOST
Husets most er et blend af forskellige danske økologiske æbler. God balance mellem syre og sødme.
Seneste kommentarer