RIBES NIGRUM
Til forretten eller som velkomstglas med snacks
Halvtør mousserende solbærvin lavet på smagfulde, danske økologiske solbær. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode. Vinen er behagelig frisk med masser af solbæraroma og flygtige grønne noter. Nyd den som et dejligt velkomstglas, til snacks, til charcuteri eller til en forret med eksempelvis tartar. Også lækker til en hovedret med vildt.
Serveres kølig ved 5 grader.
5,5% vol.
750 ml.
RHEUM
Til forretten eller som velkomstglas med snacks
Mousserende rabarbervin lavet på danske økologiske rabarber. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode. Vinen er tør men endeløs frugtig af sprøde rabarber med en lang og intens eftersmag med strejf af skovjordbær.
Lækker til salte snacks, skaldyr, fisk eller som et lækkert velkomstglas.
Serveres kølig ved 5 grader.
9% vol.
750 ml.
SPARKLING ICE ÆBLE
Til kransekagen eller desserten
Sød mousserende æbleisvin lavet på kryokoncentrerede danske æbler. Et dejligt glas søde bobler, som fylder munden med intense æblenoter og en velafbalanceret syre og sødme.
Perfekt til festlige lejligheder, til desserten eller til bryllupskagen!
Serveres kølig ved 5 grader.
7% vol.
750 ml.
Seneste kommentarer