ANNA
Til velkomstglasset eller forretten
Halvtør mousserende æble/kirsebærvin lavet på et unikt blend af æblevin og vores Prunus Nigra kirsebærvin. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode. Vinen har fine bobler og dejlige noter af kirsebær, nelliker og mørke bær med en lang og fyldig eftersmag.
Lækker som velkomstglas, til tapas eller til retter med saltet og røget kød. Prøv den også til en varm græskarsuppe.
Serveres kølig ved 5 grader.
12% vol.
750 ml.
RIBES NIGRUM
Til hovedretten
Halvtør mousserende solbærvin lavet på smagfulde, danske økologiske solbær. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode.
Et fantastisk glas bobler med masser af solbæraroma og behagelige grønne noter.
Prøv den som et lækkert glas bobler til hovedretten med vildtkød eller svinekød.
Serveres kølig ved 5 grader.
5,5% vol.
750 ml.
MALUS DANICA
Til desserten eller ostebordet
Prisvindende kryokoncentreret æbleisvin lavet på danske æbler af sorterne Ingrid Marie, Filippa, Elstar, Jonagold og Belle de Boskoop. Vinen der startede vineriets frugtvinseventyr! Malus Danica balancerer perfekt de danske æblers vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af glasset, og smagen er frisk og fyldig. Uovertruffen til ostebordet og fantastisk til desserter – især efterårets mange æbledesserter! Prøv den også til charcuterie.
Serveres ved 10-13 grader.
9,5% vol.
375 ml.
Seneste kommentarer