fbpx
- Pop-up gourmet -

Arla Unika On Fire

Lørdag d. 14. september 2019 kl. 17:30

Gourmetaften med Arla Unika og Michelin-kokken Allan Poulsen i Cold Hand Winerys oplevelsescenter “On Fire”.

En ekstraordinær gourmetoplevelse med gastronomi, frugtvin, ild og feel-good i unikt samspil.

1.000,00 DKK

På lager

På denne sensommeraften vil folkene bag Arla Unika og gourmetkokken Allan Poulsen invitere os med i ostehimlen og tage retter med ost til helt nye højder. Retter med Arla Unika oste og eminente råvarer vil blive grillet, røget og tilberedt over åben ild, og dertil skal vineriets frugtvine nydes. Vores frugtvin og Arla Unika ost udgør et helt perfekt match, og gæsternes smagsløg vil komme til at synge denne aften.

Kokken: Allan Poulsen har en lang karriere som Michelin- og gourmetkok på nogen af landets bedste restauranter, bl.a. Henne Kirkeby Kro, Ruths Hotel, Nimb, Kommandanten og Det Gamle Mejeri. I dag driver han fine dining-restauranten Noorrm. Han blev kåret som Danmarks Bedste Kok 2008.

Menuen: 

  • Snacks: daggammelt brød med Karl Johan & Unika Loke creme. Nordisk rørt tatar med Unika Kry. Agurk & Unika Ask
  • Let saltet norsk kammusling & broccoli med vilde urter & sauce på Unika Havgus
  • Rå rejer, græskar & havtorn fra Cold Hand Winerys have
  • Let røget islandsk laks med agurk, peberrod & dressing på Unika Krondild med stokke & stilke
  • Vildt fanget grillet helleflynder med hjertesalat, bacon fra Fru. Møllers slagteri & ægte sauce af Unika smør med urter
  • Gratineret danske aspargeskartofler med Unika Rød Løber, smør & kryddersalt
  • Glaseret dansk lam & trøffel med brændte porrer, saltbagt selleri & Unika Gammelknas
  • Sensommer bær & sødskærm med Unika fløde & hyldeblomster
  • Det ultimative Unika ostebord ved ostemanden John Gynther fra Arla Unika. Med karamelliseret stikkelsbær kompot, Charlottes tomatmarmelade fra haven, lun kirsebærsyltetøj lavet over bål & grillet brød

Med ret til ændringer afhængig af råvarer…

Om “Cold Hand Winery On Fire”:

Kæmpestore vintønder med spisepladser – 2 gigantiske langborde – et stort sejl – et lækkert udekøkken – nogen af landets ypperste gourmetkokke – og så ilden… Det er rammerne for Cold Hand Winerys udendørs oplevelsescenter ”On Fire”.

Vi brænder for vores frugtvin – men vi brænder også for den gode gastronomi og oplevelser, hvor mad, mennesker og natur spiller sammen og skaber minder for livet. Vi har skabt en ramme for ekstraordinære oplevelser med frugtvin og mad i samspil. Mad tilberedt over åben ild, som deles mellem gæsterne ved langbordene og i vintønderne. Men vi gør det ikke alene. Vi har til hvert arrangement inviteret en af landets ypperste gourmetkokke til at skabe smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

”On Fire” er ikke en restaurant. Forvent en anderledes gastronomisk ramme, der vil udfordre sanserne. Forvent at blive lidt kold, når solen går ned (så husk den rette påklædning). Forvent lidt røg i øjnene. Forvent at sidde ved langbord blandt mennesker, du måske ikke kender (par og grupper bliver selvfølgelig seatet sammen). Forvent en gastronomisk oplevelse, du aldrig glemmer!

Arrangementet indeholder:

  • Gourmetretter tilberedt af aftenens kok, Allan Poulsen
  • Cold Hand Winery frugtvin. Dertil alkoholfrie alternativer
  • Rundvisning på vineriet

Arrangementet finder sted lørdag d. 14. september 2019 kl. 17:30 på Cold Hand Winery, Haversmosevej 21, 8920 Randers NV.
I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet (eller dele af arrangementet) indendørs i vineriet.

Når du køber plads(er) til arrangementet, modtager du en ordrebekræftelse, men ikke en fysisk billet. Oplys blot navnet, som billetterne er bestilt under ved ankomst.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk