fbpx

Rode & Maarbjerg

Fredag. d. 12. august 2022
Lørdag d. 13. august 2022

kl. 17:00 

Michelin-kok Thomas Rode og sommelier Thilde Maarbjerg gæster vineriet på denne fantastiske aften. De to mad- og vinører vil sammen skabe en sommeraften med mad af højeste kaliber akkompagneret af vineriets vine. Thomas og Thilde har tidligere gæstet vineriet til gourmetaftener ud over det sædvanlige, og gæsterne skal glæde sig til smagsoplevelser af de helt store!

Thomas og Thilde er et par med ægte gastropower – han som tidligere Michelin-kok og hun som sommelier. Parrets hjerter banker for det gode måltid med ærlige råvarer, og frem for alt brænder de for at skabe mindeværdige gastronomiske oplevelser. De har begge tidligere været drivkræfter på Michelin-restauranten ”Kong Hans Kælder”, henholdsvis som køkkenchef og som restaurantchef og sommelier. Thilde har siden været chefsommelier for Løgismose, og underviser sideløbende på Vinakademiet, ligesom hun har taget en international diplomuddannelse i vin. Thomas har mad af michelin-kaliber helt under huden fra en lang karriere på nogle af de bedste restauranter. Sammen med Thilde har han skrevet bøger, medvirket i tv-udsendelser og er kendt som indædt fortaler for Palæo-kost. 

 

Menu med dertilhørende vine: 

TORSK & REJER SOM CEVICHE 
Stikkelsbær juice, knuste ærter, røget sprødt skind & ditto mayonnaise 

FJÆSING & KRONDILD HOLLANDAISE
Fermenterede gulerødder & knuste kartofler fra røgrummet 

FILET & BALLOTINE PÅ DÅDYR MED KANTARELLER 
Glaceret dådyrskank med sur-sød syltede kirsebær & kirsebær sky 

UDVALG AF OSTE FRA JYSKE MEJERIER 
Smørgrillet rugbrød, syltet & rå sensommerfrugt 

THILDES RØDGRØD PÅ MALVINA JORDBÆR, VILDE KIRSEBÆR & EGNE BLÅBÆR 
Skovmærke parfait, dobbeltfløde, sablé & sensommerbær 


Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer
Til serveringerne findes der alkoholfrie alternativer i form af vineriets hjemmelavede safter og most

 

1350,- /person
Alt inkluderet

Begrænset antal pladser. Forudbestilles her:

 

Praktiske oplysninger

Booking
Billetter skal forudbestilles her. Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail. 

Rammer
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores unikke uderestaurant med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. I tilfælde af ringe sommervejr danner vores hyggelige smagelokale i en restaureret staldbygning rammerne.


Afbestillingsregler
 Afbestilling eller ændring af gæsteantal skal ske minimum 24 timer før på
+45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk