Thomas Rode - Cold Hand Winery

– Rode & Maarbjerg –

Torsdag d. 15. juli 2021

kl. 17:00 

Michelin-kok Thomas Rode og sommelier Thilde Maarbjerg gæster vineriet på denne fantastiske aften! De to mad- og vinører vil sammen skabe en højsommeraften med mad af højeste kaliber akkompagneret med vineriets vine, som vil komplimentere retterne på bedste vis.

Thomas og Thilde er et par med ægte gastro-power – han som tidligere Michelin-kok og hun som sommelier. Parrets hjerter banker for det gode måltid med ærlige råvarer, og frem for alt brænder de for at skabe gastronomiske oplevelser af de helt store. De har begge tidligere været drivkræfter på Michelin-restauranten ”Kong Hans Kælder”, henholdsvis som køkkenchef og som restaurantchef og sommelier. Thilde har siden været chefsommelier for Løgismose, og underviser sideløbende på Vinakademiet, ligesom hun har taget en international diplomuddannelse i vin. Thomas har mad af michelin-kaliber helt under huden fra en lang karriere på nogle af de bedste restauranter. Sammen med Thilde har han skrevet bøger, medvirket i tv-udsendelser og er kendt som indædt fortaler for Palæo-kost. 


Menuen med dertilhørende vine: 

Gazpacho af grillede grøntsager med røde skaldyr, røget olie & chipotle  

Skalgrillet mørbrad af spansk agerngris med crudite af marksvampe, endivie & æbler i vinaigrette på hasselolie & cidervinaigre 

Letsaltet sandart i sprødt skind med røgsalt & eddike, grillet spidskål med jalapenos & citron confit

Confiteret økologisk kylling fra Alstrupgård med knuste kartofler, krydderurter, franske ærter & grillet salat 

Jyske råmælksoste med mirabellekompot & grillet surdejsbrød

Koldskålsmousse med jordbær, dobbeltfløde, salat af aromatiske urter & knuste kammerjunkere  


Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer
Til serveringerne findes der alkoholfrie alternativer i form af vineriets hjemmelavede safter og most

1200,- /person
Alt inkluderet

Begrænset antal pladser. Forudbestilles her:

 

Praktiske oplysninger

Booking
Billetter skal forudbestilles her

Rammer
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores udendørs plads “On Fire” med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. I tilfælde af ringe sommervejr danner den smagfulde, restaurerede stald rammerne.


Coronapas
Ved ankomst fremvises gyldigt Coronapas (dokumentation for færdigvaccination, ny negativ test eller tidligere smitte) i henhold til gældende Covid-19 regelsæt.


Afstand og plads:

Hold venligst god afstand til de foranstående ved ”seating”.
Middagen foregår ved langborde eller i tønder. Hvert selskab sidder sammen med påkrævet afstand til andre selskaber. Tønderne er forbeholdt selskaber på 6-8 personer (vi “blander” ikke tønderne). Arrangementet afvikles i overensstemmelse med myndighedernes krav og anbefalinger i forbindelse med Covid-19.