Rode & Maarbjerg
Fredag d. 11. august 2023
Lørdag d. 12. august 2023
kl. 17:00
Michelin-kok Thomas Rode og sommelier Thilde Maarbjerg gæster vineriet på denne fantastiske aften. De to mad- og vinører vil sammen skabe en sommeraften med mad af højeste kaliber akkompagneret af vineriets vine. Thomas og Thilde har tidligere gæstet vineriet til gourmetaftener ud over det sædvanlige, og gæsterne skal glæde sig til smagsoplevelser af de store, hvor mad og vin går op i en højere enhed!
Thomas og Thilde er et par med ægte gastropower – han som tidligere Michelin-kok og hun som sommelier. Parrets hjerter banker for det gode måltid med ærlige råvarer, og frem for alt brænder de for at skabe mindeværdige gastronomiske oplevelser. De har begge tidligere været drivkræfter på Michelin-restauranten ”Kong Hans Kælder”, henholdsvis som køkkenchef og som restaurantchef og sommelier. Thilde har siden været chefsommelier for Løgismose, og undervist sideløbende på Vinakademiet, ligesom hun har taget en international diplomuddannelse i vin. Thomas har mad af michelin-kaliber helt under huden fra en lang karriere på nogle af de bedste restauranter. Sammen med Thilde har han skrevet bøger, medvirket i tv-udsendelser og er kendt som indædt fortaler for Palæo-kost. I dag arbejder parret især med kostvejledning og personlig træning.
Menu med dertilhørende vine:
KOLD KARTOFFELSUPPE
grillet hummer, croutoner & purløg
TATAKI AF SPANSK SORTFODSGRIS
tomat vinaigrette med chili & basilikum
grillet spidskål & sabayonne på mousserende rabarbervin
sommer rødbeder braiseret i solbærvin & eddike
med garniturer & sprødt
RIS ALA MANDE I SOMMERKLÆDER
råsyltet kirsebær med skovmærke
Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer.
Serveringerne akkompagneres af vineriets vine, perfekt afstemt til retterne.
Som alkoholfrit alternativ kan der vælges vineriets saftmenu.
1350,- /person
Alt inkluderet
Begrænset antal pladser. Billetter bestilles her:

Praktiske oplysninger
Booking
Billetter skal forudbestilles her. Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail.
Rammer
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores unikke uderestaurant med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. I tilfælde af ringe sommervejr danner vores hyggelige smagelokale i en restaureret staldbygning rammerne.
Afbestillingsregler
Afbestilling eller ændring af gæsteantal skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk.