fbpx

Rode & Maarbjerg

Fredag d. 11. august 2023
Lørdag d. 12. august 2023

kl. 17:00 

Michelin-kok Thomas Rode og sommelier Thilde Maarbjerg gæster vineriet på denne fantastiske aften. De to mad- og vinører vil sammen skabe en sommeraften med mad af højeste kaliber akkompagneret af vineriets vine. Thomas og Thilde har tidligere gæstet vineriet til gourmetaftener ud over det sædvanlige, og gæsterne skal glæde sig til smagsoplevelser af de store, hvor mad og vin går op i en højere enhed!

Thomas og Thilde er et par med ægte gastropower – han som tidligere Michelin-kok og hun som sommelier. Parrets hjerter banker for det gode måltid med ærlige råvarer, og frem for alt brænder de for at skabe mindeværdige gastronomiske oplevelser. De har begge tidligere været drivkræfter på Michelin-restauranten ”Kong Hans Kælder”, henholdsvis som køkkenchef og som restaurantchef og sommelier. Thilde har siden været chefsommelier for Løgismose, og undervist sideløbende på Vinakademiet, ligesom hun har taget en international diplomuddannelse i vin. Thomas har mad af michelin-kaliber helt under huden fra en lang karriere på nogle af de bedste restauranter. Sammen med Thilde har han skrevet bøger, medvirket i tv-udsendelser og er kendt som indædt fortaler for Palæo-kost. I dag arbejder parret især med kostvejledning og personlig træning.

 

Menu med dertilhørende vine: 

KOLD KARTOFFELSUPPE 
grillet hummer, croutoner & purløg  

TATAKI AF SPANSK SORTFODSGRIS
tomat vinaigrette med chili & basilikum

SPRØD SANDART
grillet spidskål & sabayonne på mousserende rabarbervin

VILDT & SVAMPE FRA KRONJYLLAND
sommer rødbeder braiseret i solbærvin & eddike 

DANSKE UNIKA OSTE
med garniturer & sprødt 

RIS ALA MANDE I SOMMERKLÆDER
råsyltet kirsebær med skovmærke


Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer.
Serveringerne akkompagneres af vineriets vine, perfekt afstemt til retterne.
Som alkoholfrit alternativ kan der vælges vineriets saftmenu.

 

1350,- /person
Alt inkluderet

Begrænset antal pladser. Billetter bestilles her:

 

Praktiske oplysninger

Booking
Billetter skal forudbestilles her. Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail. 

Rammer
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores unikke uderestaurant med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. I tilfælde af ringe sommervejr danner vores hyggelige smagelokale i en restaureret staldbygning rammerne.


Afbestillingsregler
 Afbestilling eller ændring af gæsteantal skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk