Restaurant - Cold Hand Winery

– Sommerrestaurant på vingården –

Velkommen til vores fantastiske konceptrestaurant i vingårdens idylliske rammer! Vi inviterer til ekstraordinære gastronomiske oplevelser hele sommeren med sæsonens bedste råvarer kombineret med vineriets prisvindende vine.

Vores dygtige kokketeam komponerer hver aften en overdådig sommermenu med udgangspunkt i friske sæsonråvarer. Dugfriske grøntsager fra køkkenhaven, friske havfisk og glade grise skal med elementer af grill og røg nydes sammen med vine, som produceres på vingården. Vores smukke udendørs plads “On Fire” med store vintønder, meterlange plankeborde, et lækkert udekøkken og levende ild danner de unikke rammer. Ved ringe sommervejr rykker vi inden døre i vores stemningsfulde smagelokale.

 

Restauranten har åbent ONSDAG, TORSDAG, FREDAG og LØRDAG
UGE 26 – 31

MIDDAGEN STARTER KL. 18:00
alle aftener


ONSDAG – TORSDAG:
450,-/person

(5 serveringer med dertilhørende vine)

FREDAG – LØRDAG:
750,-/person

(8 serveringer med dertilhørende vine) 

– sommerrestaurant –

onsdag og Torsdag

5 serveringer
Vineriets vin eller hjemmelavet saft/most
Rundvisning (valgfrit)

450 DKK /person

 

– sommerrestaurant –

fredag og lørdag

8 serveringer
Vineriets vin eller hjemmelavet saft/most
Rundvisning (valgfrit)

750 DKK /person

 

Praktiske informationer

Booking:
Onsdage og torsdage bookes her.
Fredage og lørdage bookes her.  

Rammer:
Ved godt vejr afvikles aftenen i vores udendørs plads "On Fire" med store vintønder, meterlange plankeborde og levende ild. Ved regnfuldt vejr danner den smagfulde, restaurerede stald rammerne.

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 25 timer før på +45 21 64 27 65 (tryk 3) eller skriv en mail til info@coldhandwinery.dk. Ved udeblivelse eller afbud efter de 25 timer faktureres det fulde beløb pr. antal personer.

Ankomst:
Ved ankomst fremvises gyldigt Coronapas (dokumentation for færdigvaccination, ny negativ test eller tidligere smitte) i henhold til gældende COVID-19 regelsæt. 

Afstand og plads:
Hold venligst god afstand til de foranstående ved ”seating”.
Middagen foregår ved langborde eller i tønder. Hvert selskab sidder sammen – med afstand til andre selskaber. Tønderne er forbeholdt selskaber på 6-8 personer.

Allergener:
Ved spørgsmål bedes I kontakte os på forhånd. Vi serverer gerne en vegetar, pescetar, laktose- eller glutenfri menu (oplys ved bordbestilling).