fbpx

Vin & middag

fredage og lørdage

august – december 2022


Mindeværdige gastronomiske aftener venter på Cold Hand Winery, når vi byder velkommen til middag og vin på vineriet!
På vineriet får man en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når vineriets vine perfekt komponeres med en dejlig sæsonmiddag kokkeret af vores dygtige køkkenchef. Menuen skifter henover året, nøje afstemt sæsonernes bedste råvarer.

Aftenen byder på:

Seks serveringer:

Snack
Forret
Hovedret
Ost
Dessert
Kaffe & sødt

Vinmenu med vineriets vine
Saftmenu som alkoholfri alternativ

Rundvisning i vineriet (valgfri)

750,-/person


Menu
august – oktober

Forret
Kulmule – lime – umoden fersken – grøn chili


Hovedret
Kalv – gulerod – rygeost – syltet sennep

Dessert
Blommer – mascarpone – olivenolie – sort peber


Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer

Praktiske informationer

Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail.
Ved benyttelse af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden samt ønskede dato.

 

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på
+45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk

Lokation:
Vineriets selskabslokale i en charmerende, restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde/runde borde. 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk