fbpx

Vin og middag

Fredage – lørdage
kl. 18:00

Mindeværdige gastronomiske aftener venter på Cold Hand Winery, når vi byder velkommen til middag og vin på vineriet! Konceptet er helt klart: Vineriets vine perfekt komponeret med en dejlig gourmetmiddag kokkeret af vores dygtige kokketeam.      
 Menuen skifter henover året, nøje afstemt sæsonernes bedste råvarer.

Aftenen byder på:

6 serveringer

Vinmenu med vineriets vine

Hjemmelavede safter

Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen (valgfri)

650,-/person

Vin & middag
sommer

onsdag – torsdag – fredag – lørdag 

25. juni – 5. august
Uge 26-31

Vores gastronomiske aftener bliver lidt ekstra særlige i højsommeren. Her rykker vi ud i vores fantastiske uderestaurant med autentiske vintønder, enorme langborde og knitrende bål.  Mindeværdige sommeraftener venter lige her, når vi byder velkommen til vin og middag med de lækreste, friske sommerråvarer!

– sommerrestaurant –

onsdag og Torsdag

5 serveringer
Vineriets vin
Hjemmelavet saft/most
Rundvisning (valgfrit)

550 DKK /person

 

– sommerrestaurant –

fredag og lørdag

7 serveringer
Vineriets vin
Hjemmelavet saft/most
Rundvisning (valgfrit)

750 DKK /person

 

Praktiske informationer

Booking:
Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail.
Middagen foregår ved langborde.

 

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på
+45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk

Gavekort:
Ved benyttelse af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys heri gavekort-koden samt medbring gavekortet på dagen.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk