Vin og middag
Fredage – lørdage
kl. 18:00
Mindeværdige gastronomiske aftener venter på Cold Hand Winery, når vi byder velkommen til middag og vin på vineriet! Konceptet er helt klart: Vineriets vine perfekt komponeret med en dejlig gourmetmiddag kokkeret af vores dygtige kokketeam.
Menuen skifter henover året, nøje afstemt sæsonernes bedste råvarer.
Aftenen byder på:
6 serveringer
…
Vinmenu med vineriets vine
…
Hjemmelavede safter
…
Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen (valgfri)
650,-/person
Vin & middag
sommer
onsdag – torsdag – fredag – lørdag
25. juni – 5. august
Uge 26-31
Vores gastronomiske aftener bliver lidt ekstra særlige i højsommeren. Her rykker vi ud i vores fantastiske uderestaurant med autentiske vintønder, enorme langborde og knitrende bål. Mindeværdige sommeraftener venter lige her, når vi byder velkommen til vin og middag med de lækreste, friske sommerråvarer!
Praktiske informationer
Booking:
Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail.
Middagen foregår ved langborde.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på
+45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk.
Gavekort:
Ved benyttelse af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys heri gavekort-koden samt medbring gavekortet på dagen.