fbpx

Vin & middag

fredage og lørdage


Mindeværdige gastronomiske aftener venter på Cold Hand Winery, når vi byder velkommen til middag og vin!
På vineriet får man en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når de prisvindende vine perfekt komponeres med en dejlig sæsonmiddag kokkeret af vores dygtige køkkenchef. Menuen skifter henover året, nøje afstemt sæsonernes bedste råvarer.
I november og december vil aftenerne emme af jul, når vores vine kombineres til en menu med et raffineret julet tvist.

Aftenen byder på:

Seks serveringer

Snack
Forret
Hovedret
Ost
Dessert
Kaffe & sødt

Vinmenu med vineriets vine
Saftmenu som alkoholfri alternativ

Rundvisning i vineriet (valgfri)

750,-/person


Menu


Forret
Kuller – jordskokker – mandler – citron


Hovedret
Krogmodnet svinekæbe af tunggris – selleri – røget kartoffel – grønkål

Dessert
Æble – karamelliseret hvid chokolade – yoghurt – timian


Med forbehold for ændringer afhængig af råvarer

Praktiske informationer

Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail.
Ved benyttelse af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden samt ønskede dato.

 

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på
+45 21 64 27 65 eller skriv en mail til booking@coldhandwinery.dk

Lokation:
Vineriets selskabslokale i en charmerende, restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde/runde borde. 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk