Julerestaurant på Cold Hand Winery
21. november -14. december 2024
Årets julemenu er inspireret at den klassiske julefrokost, med et hjemmelavet Cold Hand twist.
Den består af et koldt tag-selv heat – efterfulgt af et varmt heat og afsluttes med en dessert.
Til hvert heat præsenteres 2 forskellige Cold Hand vine og et alkoholfrit alternativ.
Fredage kl. 18.00 til 21.30
Det kolde heat:
- Æblesild, øko æg, karrycreme, syltede rødløg
- Røde julesild med tomat, peber og dild
- Gravad/ rimmet hvid fisk med dressing
- hertil rugbrød+smør
– anrettet som tag selv på buffet
Det varme heat:
- Spicey and i bao
- Glaseret juleskinke med æble og stegt kål
- Rodfrugtsgratin
- Kompot med tranebær og pære
- Salat med æbler og selleri
- Julesauce
– anrettet som tag selv på buffet
Dessert:
- Juletrifli med kirsebær, kanelkager, ristede mandler og julecreme
Det søde:
- Hjemmelavet konfekt og kaffe
560,- pr. person
Lørdage kl. 12.00 til 15.00
Det kolde heat:
- Æblesild, øko æg, karrycreme, syltede rødløg
- Røde julesild med tomat, peber og dild
- Gravad/ rimmet hvid fisk med dressing
- hertil rugbrød+smør
– anrettet som tag selv på buffet
Det varme heat:
- Spicey and i bao
- Glaseret juleskinke med æble og stegt kål
- Rodfrugtsgratin
- Kompot med tranebær og pære
- Salat med æbler og selleri
- Julesauce
– anrettet som tag selv på buffet
Dessert:
- Juletrifli med kirsebær, kanelkager, ristede mandler og julecreme
460 pr. person