fbpx

Julerestaurant på Cold Hand Winery

torsdag – fredag – lørdag
kl. 18:00 til 23:00
Uge 46-50

Velkommen til en aften med 8 lækre juleoplevelser inkl. vin på Cold Hand Winery! Vi inviterer til gourmetaftener i november og december med sæsonens bedste råvarer kombineret med vineriets prisvindende vine. Jul med et moderne tvist, hvor elementerne i en traditionel julemiddag er vendt lidt på hovedet.

Der venter julestemning, lækker gastronomi og et dansk vineri, som elsker at overraske, underholde og frem for alt imponere gæsterne med frugtvine i verdensklasse.

Aftenen byder på:

5

8 serveringer

5

Vineriets vin

5

Hjemmelavede safter & most

5

Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen (valgfri)

750,- / person

Ved ankomst fremvises Coronapas i henhold til gældende retningslinjer ifm. Covid-19. Mundbind/visir bæres stående.

– Menu –

Vaffel, rogn, urter

Helleflynder, brunet smør, hasselnød, glaskål

Terrin af økologisk gris, kål, æblekompot

Brioche, svampe ala creme, vintertrøffel, skinke

Andebryst, saltbagt selleri, sort hvidløg

Peberkage, ostecreme, pære

Baba au Rhum, vaniljecreme

Sødt & kaffe

Med forbehold for ændringer

– Julerestaurant kalender –

16. december
kl. 18.00

8 serveringer og dertilhørende vine

kr. 750  

17. december
kl. 18.00

8 serveringer og dertilhørende vine

kr. 750  

– Overnatning –

Afslut en gastronomisk aften med overnatning på vingården. I vintersæsonen tilbyder vi overnatning i autentiske vintønder samt i en ikonisk amerikansk Airstreamer. Begrænset antal pladser.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk