Sommerrestaurant på vineriet
Velkommen til en fantastisk gastronomisk sommer på Cold Hand Winery! I vineriets idylliske rammer, midt i en æbleplantage, inviterer vi til mindeværdige gastronomiske oplevelser hele sommeren med de lækreste sommermenuer i følgeskab af vineriets vine, alle lavet på danske frugter og bær! I højsommeren uge 26 – 32 får vi besøg af en en kavalkade af dygtige restauranter og kokke, som i løbet af sommeren rykker til vineriet og laver en overdådig sommermenu i vores uderestaurant. Der bliver elementer af grill, bål og røg, når de dygtige kokke tryller med sæsonens bedste råvarer. Vinene vil komplementere retterne på bedste vis, og gæsterne kan glæde sig til smagsoplevelser ud over det sædvanlige i idylliske rammer i sommerlandet. Det bliver en mosaik af oplevelsesrige sommeraftener med vin og god gastronomi i fokus.
Fælles for alle aftener:
Middag inkl. vinmenu med vineriets vine eller vineriets saftmenu
Rundvisning i produktionen i løbet af aftenen (valgfri)
Varighed ca. 4 timer
Vineriets uderestaurant med gigantiske vintønder, meterlange plankeborde, et lækkert udekøkken og levende ild danner de unikke rammer. Ved ringe sommervejr rykker vi inden døre i vores stemningsfulde smagelokale.
Vi ses til sol, sommer, bål, god mad, frugtvin og glade gæster i uge 26 – 32!
Sommerkalender 2023
Uge 26
Fredag d. 30/6
Lørdag d. 1/7
kl. 18:00
Norevent Sommergourmet
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 27
Torsdag d. 6/7
Fredag d. 7/7
kl. 18:00
Treetop Sommergourmet
9 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1100,- pr. person
Uge 28
Torsdag d. 13/7
Fredag d. 14/7
Lørdag d. 15/7
kl. 18:00
Cold Hand Winery Sommergourmet – Emil Von Benzon
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
700,- pr. person
Uge 29
Torsdag d. 20/7
Fredag d. 21/7
Lørdag d. 22/7
kl. 18:00
Cold Hand Winery Sommergourmet – Winemakers Dinner
3 serveringer inkl. vin- og saftmenu
650,- pr. person
Uge 30
Fredag d. 28/7
Lørdag d. 29/7
kl. 18:00
Ømands Sommergourmet
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
700,- pr. person
Uge 31
Torsdag d. 3/8
Fredag d. 4/8
Lørdag d. 5/8
kl. 18:00
Norevent Sommergourmet
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 32
Onsdag d. 9/8
Torsdag d. 10/8
kl. 18:00
Madværket sommergourmet
4 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800,- pr. person
Uge 32
Fredag d. 11/8
Lørdag d. 12/8
kl. 17:00
Rode & Maarbjerg
6 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1350,- pr. person
Sommerprogram

– uge 26 –
Norevent
Fredag d. 30/6
Lørdag d. 1/7
De dygtige lokale kokke fra Norevent disker op med en dejlig sommermenu, som perfekt akkompagnerer vineriets vine. Norevent er synonym med gourmetmad af høj kvalitet – ikke mindst på disse sommeraftener, hvor sæsonens sprødeste råvarer præsenteres med et lækkert sommergrillet touch.
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800 kr./person
Menu:
Torsk, sprøde ris & ramsløg
Tun, avokado, soya & lime
Hopballe kylling, sommergrønt & blanquette
Mango, hvid chokolade & citroncreme
Jordbær, creme fraiche, hyldeblomst & marengs
Med forbehold for ændringer
– Uge 27 –
TreeTop
Torsdag d. 6/7
Fredag d. 7/7
Køkkenchef Bjarke Jeppesen og hans dygtige kokke-hold fra gourmetrestauranten Treetop ved Vejle rykker til vineriet og præsenterer en sommermenu ud over det sædvanlige! Treetops køkken er “nyt nordisk” med fokus på de bedste råvarer i sæsonen – med et lækkert grill element disse aftener.
9 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1100 kr./person
Menu:
Sprød maltpude med krondyrtatar & ramsløgscreme
Krustade med grønne, danske asparges & sødskærm
Tærte med Rømø-østers & estragon
Danske ærter, fløde, peberrod, Baerii Caviar & vilde urter
Dansk sorthummer med tomat, brunet smør & piment
Sprød tærte med bacon fra Troldgaarden, fermenteret hvidløg, grønne asparges & majs
Sommerbuk, nye danske kartofler, sauce på sommerbuk samt grillede, hvide asparges
Friske danske jordbær med jordbærconsommé, hvid chokolademousse & mynte
Fyldte chokolader
Med forbehold for ændringer

– Uge 28 –
Cold Hand Winery – Emil Von Benzon
Torsdag d. 13/7
Fredag d. 14/7
Lørdag d. 15/7
Emil Von Benzon fremtryller en dejlig sommermenu med lokale råvarer, som skal nydes til vineriets vine. Alt emmer af sommer: grill, dugfriske danske sommerbær, hyld, lokal økokylling, havfrisk fisk, spæd dansk sommergrønt… Kom og oplev sommerstemningen på vineriet!
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
700 kr./person
Menu:
Tomater i variation, basilikum & grillet fisk
Baby blomkål med hasselnødder, brunet smør & persille
Kylling fra Rixgaarden med grillet grønt & sauce suprême
Trøffelbrie med honning & hyben
Danske bær, hyldeblomstparfait & mynte
Med forbehold for ændringer
– uge 29 –
Cold Hand Winery – Winemakers Dinner
Torsdag d. 20/7
Fredag d. 21/7
Lørdag d. 22/7
Højsommeraftener hvor I skal opleve en “winemakers dinner” i bogstaveligste forstand. Jens vil sammen med gode kokkevenner lave en dejlig sommermenu med lokale råvarer, som bl.a. er sanket af ham selv og hans kone, Charlotte. Og hertil skal I selvfølgelig nyde vineriets bedste vine! En nærværende og autentisk spiseoplevelse på vineriet.
3 serveringer inkl. vin- og saftmenu
650 kr./person
Menu:
Bagt fladfisk, grillet salat, strandkål, ærter, asparges & brunet smør
Sommerfrikassé med dådyr fra Læsten Bakker, kantareller, gulerødder, dild & sauce velouté
Charlottes rødgrød med havreknas & fløde
Med forbehold for ændringer

– Uge 30 –
Ømands
Fredag d. 28/7
Lørdag d. 29/7
Det her bliver nogle legendariske sommeraftener på Cold Hand Winery! Vi får besøg af Allan Ømand, landets dygtigste baconista, der i eget røgeri laver prisvindende bacon, som vel er det ypperste man kan finde. For Allan er bacon ikke bare bacon – det produceres med kærlighed baseret på gamle traditioner med tørsaltning, koldrøgning & lang modningstid. Og det kan smages! Han driver Ømands Gastro Lounge i Haderslev, hvor bacon kan nydes. Og på to magiske juli aftener kommer han til vineriet og fremtryller den dejligste sommermenu med vidunderlig bacon som den røde tråd.
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
700 kr./person
Menu:
Vildsvine bacon & gedeost
Karamelliseret bacon med limemayo
Wannabeskinke med røget cheddar, baconmayo & sumak
Kylling ballotine i bacon, nye kartofler, sauce blanquette & frisk grønt
Bacon- og æbleis
Med forbehold for ændringer

– uge 31 –
Norevent
Torsdag d. 3/8
Fredag d. 4/8
Lørdag d. 5/8
Kevin Pindstrup og hans dygtige kokke går helt sommeramok på vineriet og vender tilbage med en mere sensommerlig menu. Norevent er mestre i sæsonråvarer, og på få uger i højsommeren sker der et spændende skifte i råvarer! Kevin og Co. er i fuld gang med at finde lækker inspiration til menuen. Vi glæder os til at se, hvad de finder på – det kan kun blive lækkert!
5 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800 kr./person
Menu: kommer senere

– Uge 32 –
Madværket
Onsdag d. 9/8
Torsdag d. 10/8
Restaurant Madværket rykker til vineriet med en fantastisk sommermenu, hvor fisk og skaldyr har en særlig rolle. Madværket værner om ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser i en fusion mellem det nordiske og franske køkken. Vi glæder os til en havfrisk menu i sommerlige idylliske rammer midt i æbleplantagen!
4 serveringer inkl. vin- og saftmenu
800 kr./person
Menu:
Grillet reje med variation af tomat & sauce vierge. Heril foccacia & røget pisket smør
Bagt hvid fisk, grillet sommergrønt, røget sauce blanquette & nye danske kartofler med løvstikke
Grillet ferskner, hindbær & sabayonne med Cydonia kvædeisvin
Med forbehold for ændringer
– uge 32 –
Rode & Maarbjerg
Fredag d. 11/8 (få ledige)
Lørdag d. 12/8 (udsolgt)
Michelin-kok Thomas Rode og sommelier Thilde Maarbjerg gæster vineriet på to fantastiske aftener. De to mad- og vinører vil sammen skabe en spiseoplevelse med mad af højeste kaliber akkompagneret af vineriets vine. Thomas og Thilde har tidligere gæstet vineriet til gourmetaftener ud over det sædvanlige, og gæsterne skal glæde sig til smagsoplevelser af de store, hvor mad og vin går op i en højere enhed!
6 serveringer inkl. vin- og saftmenu
1350 kr./person
Menu:
Kold kartoffelsuppe, grillet hummer, croutoner & purløg
Tataki af spansk sortfodsgris, tomat vinaigrette med chili & basilikum
Sprød sandart, grillet spidskål & sabayonne på mousserende rabarbervin
Vildt & svampe fra Kronjylland & sommer rødbeder braiseret i solbærvin & eddike
Danske Unika oste med garniturer & sprødt
Ris ala mande i sommerklæder & råsyltet kirsebær med skovmærke
Med forbehold for ændringer
Praktiske informationer
Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Ved brug af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller til info@coldhandwinery.dk.
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets uderestaurant. Ved ringe sommervejr rykkes indendøre i vineriets stemningsfulde smagelokale.