En vild aften på Cold Hand Winery
13. oktober – 14. oktober
20. oktober – 21. oktober
kl. 18:00
Velkommen til en vild(t) aften med middag og vin på Cold Hand Winery! Vi inviterer til fire vilde gourmetaftener i oktober med råvarer fra efterårets skatkammer! Der er vildt, svampe, trøffel, enebær, mørke bær og andre af efterårets lækre råvarer (flere sanket af vinmageren ham selv) på menuen. Herlighederne skal nydes i perfekt forening med vineriets prisvindende vine lavet på de bedste danske frugter og bær.
Der venter varm efterårsstemning, lækker gastronomi og et dansk vineri, som elsker at overraske, underholde og frem for alt imponere gæsterne med frugtvine i verdensklasse.
Aftenen byder på:
Snacks og 3-retters middag
Vineriets vinmenu
Husets hjemmelavede safter
Kaffe og avec
Rundvisning i vineriet i løbet af aftenen
800,- /person
Alt inkluderet
– Menu –
Snack
Krustade med fasan
Forret
Carpaccio af dådyr fra Læsten Bakker, syltede svampe, enebærmayo & tyttebær
Hovedret
Svamperisotto med dådyr fra Læsten Bakker, Karl Johan & tranebær
Ost
Hjemmelavet trøffelbrie med sylt
Dessert
Mørke bær, parfait & knas
Praktiske informationer
Booking:
Bookingbekræftelse modtages pr. mail. Ved brug af gavekort kontakt info@coldhandwinery.dk. Oplys gavekort-koden.
Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 24 timer før på +45 21 64 27 65 eller pr. mail til info@coldhandwinery.dk
Allergener:
Vi tager gerne hensyn til kostallergener i det omfang, det er muligt. Forespørg i god tid. Vegetar- og pescetarmenu er ligeledes muligt.
Lokation:
Vineriets selskabslokale i en restaureret staldbygning danner rammerne. Middagen foregår ved langborde eller ved runde borde.