Efterårsrestaurant - Cold Hand Winery

Efterårsrestaurant

Uge 40-42

 Det er en hyldest til efterårets fantastiske råvarer, når vores populære konceptrestaurant popper op i oktober. Vildt, svampe, enebær, æbler, valnødder, trøffel… Velkommen til gastronomiske aftener på Cold Hand Winery med elementer fra sæsonens skatkammer! 

Glæd jer til:

6 serveringer

Vineriets vin

Hjemmelavet safte & most

Rundvisning i vineriet (valgfrit)

 

650,-/person

Fredag d. 8. oktober

kl. 18:00

Lørdag d. 9. oktober

kl. 18:00

Fredag d. 15. oktober

kl. 18:00

Lørdag d. 16. oktober

kl. 18:00

Torsdag d. 21. oktober

kl. 18:00

Fredag d. 22. oktober

kl. 18:00

Lørdag d. 23. oktober

kl. 18:00

Praktiske informationer

Booking:
Skal forudbestiller her.
Bookingen er gået igennem, når der er modtaget en bekræftelse pr. mail. 

 

Afbestillingsregler:
Afbud skal ske minimum 25 timer før på +45 21 64 27 65 (tryk 3) eller skriv en mail til info@coldhandwinery.dk

Allergener:
Vi serverer gerne en vegetar, pescetar, laktose- eller glutenfri menu (oplys ved bordbestilling). Ved spørgsmål bedes I kontakte os på forhånd.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk