Site name | Butik

Besøg vores nye butik På Cold Hand Winery 

Vi har længe haft et stort ønske om at lave en butik, hvor vi kan præsentere vores vine. Vi vil gerne give smagsprøver og give nogle bud på, hvordan vores vine kan bruges og serveres. I butikken sælger vi også produkter, som ost, chokolade, lakrids, øl, marmelader og meget mere. Lækre produkter som venner af Cold Hand producerer og som passer rigtig godt til vores vine. 

Vi greb så muligheden, da vi alligevel havde håndværkerne i huset til at bygge vores nye vineri, og har nu indrettet en 100 m2 stor butik i den gamle staldbygning.

Vi har beklædt loftet med lægter så du får en oplevelse af vintøndens patina, støbt borde af beton, brugt rester af kalmarbrædder fra vineriets facader til hylder og ikke mindst kreeret en lysekrone af roden fra et træ på ejendommen. 

Her i ”tøndens indre” kan vi tilbyde dig, at smage på vores vin inden du bestemmer dig, handle chokolade, ost og mange andre delikatesser fra vores dedikerede venner. Vi vil også invitere andre producenter til at komme forbi, hvor de kan fortælle om deres varer og give dig ny inspiration.

Vi har lang erfaring med at pakke gaver. Vi håber, at du kunne få lyst til at bruge os næste gang, du skal have en værtindegave eller gaver til din virksomhed. 

Hvis du har spørgsmål om butikken eller, hvilke varer vi fører foruden vores vin, så er du altid velkommen til at ringe til Charlotte eller Birgitte. Vi går desuden i luften med vores egen Facebook og Instagram i den nærmeste fremtid.

Kontakt os gerne pr. telefon for spørgsmål og bestillinger
Birgitte 20463077
Charlotte 40611538

 

 

Åbningstider

Mandag - torsdag   12.00 - 16.00
Fredag 12.00 - 18.00
Lørdag 12.00 - 16.00

FIND OS