Site name | Butik

Velkommen i butikken!

I vineriets butik kan du opleve alle vores vine, og har vi mulighed for det, viser vi gerne produktionen frem, når du besøger os. Vi har verdens bedste job, for vi kan altid være sikre på, at du går herfra med en vin, som du har smagt, så du kan finde en god måde at servere vinen. Vi kan også altid inspirere med serveringsforslag til vinene.

I butikken sælger vi også ost fra Arla Unika, chokolade, lakrids, øl, marmelader og meget mere. Lækre produkter som venner af Cold Hand producerer, og som passer rigtig godt til vores vine. 

Vi har lang erfaring med at pakke gaver - rigtig mange gaver. Vi kan hjælpe dig med at finde gaveforslag til din virksomhed. Måske har du et specielt ønske eller brug for inspiration. Sidste jul pakkede vi så store mængder, at vi kørt 2 holds skift i produktionen. Når vinmagerne gik hjem indtog vi produktionslokalerne med gaveæsker og sløjfer. Vi håber, at du kunne få lyst til at bruge os næste gang, du skal have en værtindegave eller gaver til din virksomhed. 

Hvis du har spørgsmål til vores muligheder for at pakke gaver, hvilke varer vi fører foruden vores vin eller et specielt ønske til indholdet eller indpakningen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi butikken.

Kontakt os gerne pr. telefon for spørgsmål og bestillinger.

Vi glæder os til at se dig!

Sune, Herdis og Charlotte
Telefon: 25892032

Mail: butikken@coldhandwinery.dk 

 

Åbningstider

Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag  12.00 - 18.00
Lørdag  12.00 - 16.00

FIND OS