Site name | Crispa - boblende stikkelsbær

CRISPA 2013

- Boblende stikkelsbær

En mousserende stikkelsbærvin, har længe stået på vineriets ønskeseddel. I sommeren 2013 lykkedes det os at skaffe stikkelsbær af sorten Invicta fra avler Hans-Christian Iskov på Sydlangeland.

Stikkelsbærrene blev knust og chaptaliseret med økologisk rørsukker og gærede derefter til en tør grundvin. Denne vin blev blendet med en æblevin, for at få syren ned.

Så er vinen flaskegæret i 4 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.

Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.

Vinen er tilført en transportlikør med 20 g. sukker/l.

0,375 l. 

Køb Crispa 2013 i vores webshop - klik her

 

TEKNISK DATA

Alkohol 11,5%
PH 0
Total syre 0 g./liter
Vinsyre 0,0 g./liter
Mælesyre 0,0 g./liter
Restsukker 20g./liter
Densitet 1,0121
Glycerol 0 g./liter
Indeholder sulfitter