KONTAKT | SÅDAN FINDER DU OS | IN ENGLISH
 

Malus Unika

Malus Unika er en serie af mousserende vine på champagnemetoden.


Cuvée Kir 2011:
Under arbejdet ed vores æble-isvin ”Malus Danica” opdagede vi, at Ingrid Marie æblet udvikler fantastiske smags-
nuancer, når den friskpressede most af senthøstede Ingrid Marie æbler, fryses ind og optøes igen.
Grundvinen til denne mousserende vin er lavet af den koncentrerede sukkerholdige nektar fra denne proces.
Vinen er derefter flaskegæret i 2 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.
Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.
Vinen er som transportlikør tilført en forstærket solbærvin.
Resultatet er denne frugtrige mousserende vin med god syre og fine solbærnoter.
 
Udsolgt herfra sommer 2013


Cuvée Hyld 2012
Grundvinen til denne mousserende frugtvin, er fremstillet af most af supersøde Elstar æbler.
Denne most blev derefter kryokoncentreret i fryserum og sat til gæring.
Vinen blev ved afslutningen af gæringen tilsat økologiske hyldeblomster.
Da grundvinen var færdig, blev den fyldt på champagneflasker.
Vinen er derefter flaskegæret i 8 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.
Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.

11,5 % Vol. - 750 ml
indeholder sulfitter
 

 
 
 

Cuvée Pink
Grundvinen til denne mousserende frugtvin, er fremstillet af most af supersøde Elstar æbler.
Denne most blev derefter kryokoncentreret i fryserum og sat til gæring.
Heri blev 200 kg. knuste pærekvæder tilsat under gæringen.
Da grundvinen var færdig blev den blandet med en tør ribsvin og fyldt på champagneflasker.
Vinen er derefter flaskegæret i 2 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.
Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.
Vinen er tilført en transportlikør med 20 g. sukker/l.
Resultatet er denne frugtrige mousserende vin med god syre og tanniner og en lang behagelig eftersmag.

Udsolgt herfra sommeren 2013 
 





Cuvée Sambucca 2011:
Under arbejdet med vores æble-isvin ”Malus Danica” opdagede vi at Ingrid Marie æblet udvikler fantastiske smagsnuancer, når den friskpressede most af senthøstede Ingrid Marie æbler, fryses ind og optøes igen.
Grundvinen til denne mousserende vin er lavet af den koncentrerede sukkerholdige nektar fra denne proces.
I juni måned blev vinen tilført økologiske hyldeblomster og derefter flaskegæret i 2 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.
Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.
Vinen er som transportlikør tilført
æble-isvin.
Resultatet er denne frugtrige mousserende vin med masser af æbler og hyldeblomster.
 
Cuvée Nobilis 2011
Grundvinen til denne mousserende frugtvin, er fremstillet af most af supersøde Elstar æbler.
Denne most blev derefter kryokoncentreret i fryserum og sat til gæring.
Vinen blev ved afslutningen af gæringen tilsat friske lysegrønne skud af Nobilis Gran.
Da grundvinen var færdig, blev den fyldt på champagneflasker.
Vinen er derefter flaskegæret i 8 måneder, anbragt i champagnereoler og håndvendt.
Efter 20 dage i reolerne blev flaskehalsene frosset og vinen degorgieret.
Vinen er tilført en transportlikør med 20 g. sukker/l.

11,5 % Vol. - 750 ml
indeholder sulfitter

Udsolgt herfra januar 2014

 
 
COLD | HAND | WINERY, Haversmosevej 21, Læsten, 8920 Randers NV, Tlf. 21642765, E-Mail

sitemap | edit | powered by &Rcms